Jaromír Jágr zažívá vedle Veroniky Kopřivové takové štěstí, že nemá problém mluvit o jejich soukromí. V rozhovoru pro Elle se rozpovídal o svatbě a dětech. Jelikož je Jaromír věřící, tak se nabízí otázka, zda jeho veselka bude v kostele?

Ještě jsem o tom nepřemýšlel, ale vím, že podmínka pro to je, aby oba byli pokřtění a absolvovali asi roční předmanželskou přípravu,“ míní hokejista. Vzhledem k tomu, že i Veronika je věřící, by to neměl být problém.

Jágr měl vždy dlouhodobé vztahy, ale přesto o dětech nikdy nemluvil, i když by si je moc přál. „Když budu mít dítě, skončím s hokejem. Nedokážu dvě věci najednou a ani si nemyslím, že by to bylo správné. Jsem maximalista, a když něco dělám, tak to nechci dělat jen jakože. Hokej nedělám jako práci, hraju ho proto, že v něm chci být nejlepší. Když budu mít děti, chci se jim věnovat a mít na ně čas. Ne vidět je jednou za dva týdny,“ říká Jaromír. „Já se dítěti nebráním, ale bál bych se toho, že kdybych měl děti a zároveň hrál hokej, budu jednu z těch věcí šidit,“ dodal Jarda.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč? Blesk TV

Fotogalerie
14 fotografií