Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž má ruku jako Hellboy, jeho končetina váží 20 kilo

Autor: shp - 
1. července 2016
19:56

Je k nepřehlédnutí a kvůli svému vzhledu si na škole prožil hotové peklo. Bablua Pashiho (25) z indického Iláhábádu v ní šikanovali a říkali mu, že vypadá jako ďábel. Má totiž obří ruku, která připomíná tu, se kterou bojuje filmový a komiksový Hellboy.

Vypadám takhle od doby, co jsem se narodil. Jak jsem stárnul, tak moje ruka stále rostla a rostla,“ říká smutně Bablu. Jeho ruka nyní váží 20 kilo. Ind totiž trpí gigantismem, kvůli kterému jeho končetina narostla do takovýchto rozměrů.

Při každodenních aktivitách mu nadměrně veliká ruka překáží. „Váží 20 kilogramů a když ji myju, tak začne bolet,“ pokračuje Bablu. „Nemůžu chodit. Když chodím 10 minut, 10 dalších musím odpočívat. To jsou obtížnosti, kterým čelím,“ dodává Ind.

Z rodného Iláhábádu se přestěhoval do Bombaje, kde chce podstoupit léčbu. Jenže má problém sehnat práci. Lidé na něj kvůli jeho ruce koukají skrz prsty. Je to začarovaný kruh, protože bez peněz nebude mít na léčbu, ale bez léčby ho nikdo nechce zaměstnat.

Dylann_Roof ( 2. července 2016 22:43 )

Prý mu stačí poslat nějaká víčka z PET lahví.

sores ( 1. července 2016 20:55 )

Nežli mít takovou hrůzu, tak raději po loket amputaci a mít pěknou umělou!! Lidi se narodí s hrůzostrašnými anomáliemi,brrrr.

Stef50 ( 1. července 2016 20:45 )

Kdyby všichni bohatí blbove nedávali peníze na nesmysly pomohli by hodně lidem jenže my připadá že čím má člověk více peněz tak tím má min mozku od hercu sportovců politiku podnikatelů až po modelky všichni vydělávají spousty peněz proč mu nikdo nepomůže možná by musely oželet jeden mejdan či o jeden den si zkrátit dovolenou nebo vynechat jeden den Holice ale pomohly by člověku ne jednomu ale spoustě proboha už se musí vzpamatovat ale moc tomu nevěřím držím mu palce

naidka ( 1. července 2016 20:16 )

Chlapík má zřejmě smysl pro humor, když si tu "ruku" nechal potetovat.

Zobrazit celou diskusi