ANO si hokejista a modelka řekli ve 32stupňovém horku, při obřadu drželi střídavě dceru Annu (1,5). Stihli ještě focení na slunci, pak ale přišla bouře, která zahnala všechny do zámku. A tam se hodovalo a pilo až do ranních hodin. Svatebčané si mimo jiné pochutnali na polévce consommé, tradiční svíčkové a dortu.

A co si také vychutnali, bylo vystoupení lídra kapely Chinaski Michala Malátného (45), rodinného známého Hudlera a Chymčákové. Je, tedy spíše hokejistu, údajně svatba vyšla podle odhadů až na 2,5 milionu korun.

Když večer Chymčáková hodila do davu kytici, chytila ji její dobrá kamarádka Diana Kobzanová, která se paradoxně doteď odmítala vdávat. „Nechci k tomu cokoliv říkat, nezlobte se,“ jako by se bála modelka. Žije s hokejistou Michaelem Frolíkem (28), se kterým má dceru Ellu (1,5).

„Já se vdávat nepotřebuju, dítě mám, chlapa mám taky a nepotřebuju nikomu nic dokazovat. Opravdu se nepotřebuju vdávat,“ tvrdila ještě před několika měsíci v rozhovoru pro rádio Frekvence 1. Změní se teď její postoj, když chytila svatební kytici? Tradice je tradice!

Každopádně pokud jde o svatbu Hudlera s Chymčákovou, tu si Kobzanová velmi užila. „Hana je nejlepší žena, kterou si Jiří mohl přát. Od srdce jim přeju lásku, štěstí a zdraví,“ prohlásila Diana.

Fotogalerie
9 fotografií