Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Příbuzní našli muže s bodnou ranou v hrudníku. Zřejmě si sám sáhl na život

Kriminalisté z Hradce Králové vyšetřují vážný případ muže, kterého našli s bodným zraněním jeho příbuzní. Zřejmě šlo o sebevraždu, avšak nevylučují ani vraždu. (Ilustrační foto)
Kriminalisté z Hradce Králové vyšetřují vážný případ muže, kterého našli s bodným zraněním jeho příbuzní. Zřejmě šlo o sebevraždu, avšak nevylučují ani vraždu. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
26. června 2016
18:01

Kriminalisté z Hradce Králové vyšetřují závažný případ muže, kterého v sobotu večer odvezla záchranná služba do nemocnice s bodnou ranou v hrudníku. Policisté si myslí, že šlo o sebevraždu. Nevylučují však ani vraždu.

Muže pocházejícího z malé obce na Jičínsku s vážným bodným zraněním hrudníku našli v jeho bytě příbuzní, kteří přivolali pomoc. „Příbuzní ho našli v bytě, ve kterém bydlel,“ řekl serveru iDnes.cz Jan Čižkovský z krajského policejního ředitelství v Hradci Králové.

Na místě musel zasahovat vrtulník, který zraněného převezl do Fakultní nemocnice Hradec Králové. „Do hradecké fakultní nemocnice jsme ho předávali ve vážném, ale stabilizovaném stavu,“ uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Strážci zákona zahájili vyšetřování a pracují s několika verzemi. Nejpravděpodobnější je, že si muž sám sáhl na život. Ovšem kriminalisté nevylučují ani motiv vraždy. „Pracujeme se všemi možnými verzemi. Nepravděpodobnější ale je, že si to způsobil sám. Podle posledních informací, které mám, je mimo ohrožení života,“ dodal Čižkovský. Kriminalisté o průběhu vyšetřování budou informovat v dalších dnech.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání