„Všechny útoky začaly hádkou. S tím, že když mu došly argumenty, zhasl mě ručně. Stupňovaly se ty důsledky! Napoprvé a napodruhé to bylo pár facek, napotřetí už pohmožděniny, napočtvrté vyražené zuby,“ popsala Blesku Divišová, která patří mezi elitní reportérky nejsledovanějších televizních zpráv v zemi.

S bývalým partnerem, který pracuje ve státní správě, žila tři roky. První dva byly bezproblémové, třetí – který začal ve chvíli, kdy se u něj přihlásila k trvalému pobytu – byl pořádné peklo.

„První incident byl kvůli tomu, že jako ženská nestojím za nic. Tím rozumějte asi to, že pracuju a alfou a omegou mého života není mít doma uvařeno a vytřeno. Prostě začalo být problémem to, co mu předtím imponovalo – že jsem samostatná! Asi si to špatně vyložil, jako že ho nepotřebuju...“ zavzpomínala. Partnerovi jeho první i další dva útoky odpustila.

„Chtěla jsem rodinu a konečně zakotvit. Druhá věc byla, že každý máme své přednosti i nedostatky. Vím, že žít se mnou taky určitě není jednoduchý, takže jsem si to tím trochu omlouvala,“ svěřila se Divišová.

Po čtvrtém útoku, kdy Divišovou její bývalý shodil ze schodů a ona si vyrazila zuby, od něj utekla. „Šla jsem ke kamarádce. K té, které jsem sem tam něco naznačila. Zpětně vůbec nechápu, že jsem si o pomoc neřekla dřív. Samozřejmě jsem mohla. Asi ještě nebyl čas,“ prozradila. Od prvního útoku však měla sbalenou tašku s fotkami z dětství, rodným listem, pasem a nějakou hotovostí. Kdyby náhodou!

Fotogalerie
5 fotografií