Navzdory její lesbické orientaci ji slavný herec dokonce přivedl do jiného stavu! Niki však dala přednost potratu... „Jinýho mužskýho jsem tehdy neměla, tak jsem mu zavolala. Kolik ta zábava stojí? zeptal se vtipně. Tady máš a zase se někdy ozvi. Od té doby jsem ho neviděla,“ vzpomíná slavná lesbička.

Niki byla kdysi nejen milenkou úspěšných žen, ale také oblíbenou společnicí v postelích párů. Podle jejích vzpomínek si hrála na třetího například v ložnici slavného režiséra a jedné z jeho bývalých milenek. „Byl to estét, chtěl vidět dvě milující se ženy,“ prozradila Frajtová o režisérovi, jehož sice nejmenuje (říká mu Hormónek), kontext ale napovídá, že by mohlo jít o Juraje Herze (80).

Svá intimní tajemství Niki prozradila nejprve herci Václavu Knopovi (66). Zprvu se ji snažil sbalit, Niki mu však jasně sdělila, že má jiné preference. „Přestal jsem se pak chovat jako blbec a na oplátku jsem se mnohem víc dozvěděl,“ vzpomíná Knop. Dokonce jí vykládal karty, radil ve vztazích s ženami i muži a posléze ji přesvědčil, aby se o svá tajemství podělila se čtenáři v knize Lesbianka.

Fotogalerie
4 fotografie