Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavíci na sociálních sítích: Kdo děkoval a kdo se soutěží nechtěl mít nic společného?

/
  • Slavíci děkovali na sociálních sítích.
    29. listopadu 2015 ● 12:11

    Slavíci v České republice zase na chvíli zamíchali emocemi slavných hudebníků a jejich fanoušků. Slavnostní večer už je za námi a jména vítězů jsou dávno známá. A jak ocenění zpěváci a muzikanti reagovali na přízeň svých věrných fanoušků? Objevila se slova díků, dojetí, ale i rozpačité distancování se od celé soutěže. Podívejte se na výběr ze sociálních sítí slavných, který jsme pro vás připravili!

  • 1.

    Monika Absolonová

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Monika Absolonová je krátce po porodu a na slavnostní večer tedy nedorazila. Přesto všechno sledovala a děkovala hlasujícím za hlasy pro sebe i pro nemocného Karla Gotta.

    „Hezké sobotní ráno! Ta fotka je z minulého udílení Slavíků... Představte si, že jsem díky vám opět v první 6!!! Moc vám všem děkuju!!! Opravdu si toho vážím... Představte si, ze cca od roku 2002 jsem díky vám stále v první 10!!! To je neuvěřitelný... Vždycky jsem si šla s radostí sednout do Státní opery a užila jsem si díky vám pěkný večer. Letos mě v hledišti nehledejte, omlouvám se, ale mám rande s nejdůležitějším chlapem mého života... Ale budeme se koukat z domova a držet pěsti Kájovi Gottovi!“

    Žádného Slavíka sice nedostala, i tak si ale v soutěži vedla dobře a dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější české zpěvačky. Neměla proto důvod ke smutku a také sdílela na svém profilu na Facebooku hned dva příspěvky, ve kterých vyjadřuje svou radost a děkuje fanouškům za všechnu jejich přízeň. Velmi ji potěšil hlavně úspěch Karla Gotta.

    „Krásnou dobrou noc! Mám velikou radost ze všech ocenění pana Karla Gotta!!! A přeju Kájovi ještě spousty cen a hlavně, aby byl opět v plné síle a zdravý... A vám všem moc děkuju za podporu!“

  • 2.

    Lucie Bílá

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Lucie Bílá patří rozhodně mezi nejúspěšnější české zpěvačky. Zlatých slavíků získala už řadu (a dokonce i několik absolutních). Letošní rok nebyl výjimkou, a tak se věrným fanouškům pochlubila s další zlatou soškou.

    „Jedu z vystoupení v Karlových Varech a na klíně mám Slavíka. Je mi nádherně. Moc vám všem děkuju. Jsem vaše!“

  • 3.

    Lucie Vondráčková

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Lucka Vondráčková to pojala stručně. Na Facebooku sdílela fotku, na které líbá vyhraného Slavíka a připojila krátký, ale výstižný popisek:

    „Děkuju, děkuju, děkujuuuu!:) Vaše Lucka“

  • 4.

    Tomáš Klus

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Zato o Tomáši Klusovi si mnozí jeho fanoušci začali myslet, že se zbláznil. Jiné ale naopak potěšil. Na svém profilu totiž sdílel kontroverzní vyjádření, ve kterém soutěž kritizuje (hlavně kvůli úspěchu skupiny Ortel) a zároveň rozpačitě děkuje za poslané hlasy.


    „Přeji vám všem krásné ráno!

    Přemýšlím, jak napsat děkuji a necítít se jako pokrytec. Už tak dost na tom, že jsem se prokouřil k nepokoře. Jak zarážející pro mne, že touto spekulací ohání se i ten, co jsem před ním dřív kloBouček smekal, páč profesionalitu svou vkusem dokazoval. Bulvár je však stejně zhoubnou drogou jako ty bobule, co mi předepisuje. Bohužel to ukazuje na skutečnost, že konzerva, v níž nejde o zlato, nýbrž o pozlátko, pomalu, ale jistě bere za své. Ve své podstatě je mi to líto, ale sama si podepsala Ortel tím, že jde na ruku sprostotě.

    Má zdravice, přátelé, jest vyjádřením postoje k oné kratochvíli. Neposlat nic, to by nebylo fér, neboť nic zlého mi nikdo tam nikdy neprovedl, ale poslat ‚Jupí, děkuju‘ s ohledem na fakt, že se tam už tři roky snažím nebejt, to bych si naplival.

    Děkuji vám za hlasy, které třeba přispěly k tomu, že Slavíka neovládla krajní pravice. Těším se na vás na koncertech, které se rýsujou! ;)

    Lásku, T.“

     

  • 5.

    Kryštof

     

    Kapelu čeká podzimní klubové turné Fernet klub tour. Zvládne kapela šňůru odehrát?
    Autor: profimedia

    Slova díků měla pro své příznivce i kapela Kryštof, která letos získala Slavíka za třetí místo v soutěži kapel. Velkými podporovateli Českého slavíka však navzdory četným výhrám hudebníci nejsou.

    „Jste hodní. Děkujeme. Nečekali jsme to, vy víte, jak se k této anketě mnoho let stavíme, ale i přesto, že se neprosíme, neškemráme, vy nám přesto vždy nějaký hlas pošlete. Těšíme se na koncertech a 1.12. už vše o Kempech zde. Kryštůfci.“

  • 6.

    Slza

     

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Kapela Slza, která získala cenu pro objev roku, se zatím ke sdílení radosti nedostala. Poslední fotografii s komentářem zveřejnili těsně před zahájením slavnostního večera a žádali v něm poslední opozdilce o zaslání dalších hlasů. A vyplatilo se!

    „Už za chvíli začíná Český slavík a s ním i poslední možnost hlasovat pro nás v OBJEVU roku! :) Zašli sms ve tvaru OBJ 3 A na číslo 736 373 737 a pomoz nám zvítězit! :)“

  • 7.

    No Name

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Kapela No Name nejdřív sdílela vyfešákovanou fotografii ze zákulisí těsně před zahájením.

    „Už dnes večer Český slavík Mattoni – TV Nova – 20:20 h!!! Okrem toho, že sme nominovaní v kategórii Slávik bez hraníc, v ktorej ťaháme krásnu sériu siedmich víťazstiev v rade, zahráme aj naživo :)“

    Celebrity po Slavících děkovaly fanouškům na sociálních sítích.
    Autor: Facebook

    Večer už následoval komentář plný radosti a díků:

    „Ďakujeme všetkým, za všetko a tešíme sa s vami budúci rok na ‚S Láskou TOUR 2016‘!!!!“

  • 8.

    Ewa Farna

     

    Ewa si koupila novou váhu, aby viděla, kolik skutečně zhubla.
    Autor: Herminapress.cz

    Ewa Farna se rozhodla říct svým fanouškům, co má na srdci, osobně. Nebo alespoň přes video. Na galavečer tentokrát nedorazila, protože vystupovala na koncertě v Polsku. Na Facebook nahrála jen stručný komentář s poděkováním a své příznivce pozdravila s fanoušky z Gdaňsku přímo z autogramiády po koncertu.

    „Posedmé ;-*. Uz jsem slavná skoro jako Ortel. Vše podstatné ve videu! Gratuluji vítězům!“

     

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Ewa Farna nahrála pro své fanoušky po Slavících na Facebook děkovné video. Facebook

  • 9.

    Ortel

    Kapela Ortel děkovala za Stříbrného slavíka fanouškům na Facebooku.
    Autor: Facebook

    S díky se na své fanoušky obrátila i tolik propíraná kapela Ortel. Někteří považují její hudbu za extrémně pravicovou, v poslední době však její obliba roste. I když Stříbrný slavík pro tohle hudební uskupení vyrazil mnohým dech, jeho fanouškovská základna je stále větší a výhra Slavíka to jen dokazuje.

    „Ačkoliv kapela ORTEL nebyla stvořena pro sbírání hudebních cen, patří poděkování všem, co jste měli snahu poslat kapele hlas, a tím zviditelnit naši tvorbu všem... Vážíme si toho a ocenění patří právě vám... Vám, co jste dokázali, jakou sílu má vaše soudržnost... DĚKUJEME !!!“

  • Diskuse k článku Přidat názor
    Počet komentářů: 14

    hejhej: Panu Gottovi přeji uzdravení a Slavíka mu přeji. Soutěž nesleduji, není o zpěvu, ale o sympatiích. Kdyby byla o zpěvu, L.Vondráčková, ač milá a chytrá, ale na druhé místo zpěvem nemá, první příčku by měla obsadit naše nejlepší zpěvačka Věra Špinarová a Marie Rottrová

    (29. 11. 2015 16:54)

    y1xcvbnm: vždyť si tu popelnici umyj sám , na víc stejně nemáš

    (29. 11. 2015 15:09)

    kvik.kvak.: Po pravdě bych ji taky ráda viděla alespon stříbrnou i když její styl nemusím, ale já volila Špinarovou a těší mne, že postoupila o příčku výš.

    (29. 11. 2015 13:57)

    bohatymrbnikatel: 100% SOUHLASÍM!Ty máš těžký život, zmr..de. Táta cikán v kriminále, máma šplápota z E-55, ty holá pr.del z Nemanic. Já tě snad i chápu.

    (29. 11. 2015 13:06)

    20tina12: Komedie!!

    (29. 11. 2015 12:39)
    Zobrazit celou diskusi
    Články odjinud

    Dnešní horoskopy