První vysílání, ve kterém se Leoš Mareš v nočních hodinách představil televizním divákům, shlédlo 51 tisíc příznivců. Druhý díl už vidělo o něco více diváků, hned 77 tisíc. Od té doby se sledovanost držela na podobné výši. Ani tak to ale pro TV Prima nebyla nejspíš dostatečně vysoká čísla.

„My do Show Leoše Mareše peníze investovat nebudeme. Má průměrné výsledky sledovanosti, slušné na pozdní čas, kdy se vysílá, ale nikoli natolik nadprůměrné, aby se dalo uvažovat o posunu do atraktivnějších hodin,“ řekl iDNES.cz ředitel FTV Prima Marek Singer. „Nicméně nechci dělat v tento moment žádné závěry, protože jednání stále trvají,“ dodal. Výsledky lze čekat nejdříve během středy. 

Ředitel Marek Singer sice neví, co bude s pořadem dál a kam zamíří, ale podle Leoše Mareše se točí dál. „Včera jsme měli nabitý sál, zítra bude mezi hosty Lucie Bílá,“ prozradil moderátor iDNES.cz.

 

Ve srovnání s ostatními pořady, třeba i na konkurenčních televizích, Marešova noční show zase takový úspěch nezaznamenala. Například barrandovský pořad Tchyně s Monikou Štikovou si přičetl u prvního dílu 210 tisíc diváků. Stylistický pořad Popelka, kde soutěží obyčejní "smrtelníci", sledovalo poprvé 96 tisíc lidi. Marešovy show prostě z nějakého důvodu netáhnou.

 

Fotogalerie
5 fotografií