Ještě donedávna Eva Holubová schovávala své tělo v jednodílných plavkách. Měla totiž pocit, že by spoluležníky na pláži vyděsila. Byly to až Sicilianky, které Holubové ukázaly, že zrovna ona se za svou postavu stydět nemusí.

Stáhly ze mě neprodyšné celoplošné brnění, které jsem na sebe dobrovolně navlékla v necelých pětatřiceti letech po porodu svých dvojčátek, abych nevystrašila esteticky cítící Čechy a Češky u rybníka v Němčicích. A myslím, že dobrých patnáct let jsem ho poctivě navlékala při každé veřejné koupeli. Já idiotka, a dokonce i první léto tady jsem se v takovém modelu cudně pařila,“ přiznala Holubová na sociální síti.  

Pak jí její dcera s radostí koupila dvojdílné plavky a od té doby nenosí na pláži nic jiného. „Tady je nosíme svobodně a vesele všechny, napříč věkovými i váhovými kategoriemi. Je to totiž příjemné a pohodlné a kus hadru špeky stejně neschová. A navíc se pod ním kůže neopálí! Ať žijí svobodné bikini!“ vysvětlila herečka.

A má pravdu. Zvlášťe pak, když se jako jedna z mála na místní pláži může chlubit skvělou figurou. Dieta, kterou poslední týdny drží, se jí náramně vyplatila.

Fotogalerie
11 fotografií