Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krkavčí matka, která se vzdala dítěte, obrátila: Syna chci zpět!

Autor: shp - 
25. května 2015
05:02

Narodil se jí nádherný syn, ale nestála o něj. Hned po porodu ve Velké Británii ho dala Slovenka Bibiana (25) sociálce s tím, že o něj nemá zájem. Úřady pak poslaly dítě na Slovensko, kde se o něj nyní stará pěstounská rodina. Matka teď však otočila, možná se v ní hnulo svědomí, a malého Benjamínka chce zpět!

Chlapeček byl po porodu nějakou dobu v pěstounské rodině v Liverpoolu. Tam se za ním byla jeho matka podívat, ale zpět ho nechtěla. „Hned potom se vrátila domů na Slovensko,“ prozradil její kamarád z Británie.

Podle informací Nového Času však nyní bude Bibiana žádat na Slovensku o vydání Benjamínka zpět. Copak asi změnilo její názor? Že by se v ní konečně projevily mateřské pudy?

V případě, že s tím úřady nebudou souhlasit, což je vzhledem k předchozímu chování Bibiany možné, budou chtít chlapečka dostat do péče jeho prarodiče. Ti neměli ani nejmenší tušení, že je chlapec jejich vnukem. Bibiana jim to zatajila.

„Já jsem babička? Já nic nevím! Co se stalo?“ reagovala překvapená babička Benjamínka, když se jí Nový Čas zeptal, zda ví o chlapcově osudu. V okamžiku se jí a jejímu manželovi obrátil život vzhůru nohama.

„My jsme slušná rodina, v životě bychom nic takového nedopustili, kdybychom o tom věděli,“ popsal reakci babičky dítěte blízký rodinný přítel. Za Benjamínkem vyrazili prarodiče dokonce do dětského domova v Novém Mestě nad Váhom, kde si mysleli, že je, jenže chlapec v něm nebyl.

Vrátili se tak domů s pláčem. Podle všeho je již Benjamínek umístěn v pěstounské rodině na západě Slovenska. O jeho osudu rozhodnou úřady. Měla by ho ale skutečně získat Bibiana zpět?

janina32 ( 25. května 2015 17:51 )

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

tesarl ( 25. května 2015 12:59 )

Nevíš proč ho dala k adopci, neznáš její pohnutky, tak drž hubu, herjnas. Furt tohle odsuzování jako ve středověku. Asi nejsou její rodiče jiní a proto se holka bála přijet domů s mimčem.

tesarl ( 25. května 2015 12:57 )

Nooo jsem zvědavej jak Slováci rozhodnou. Nemělo se to dostat do médií, kdyby věděla, že to bude rozebírat polovina Evropy, pak by si dítě asi nechala, neměla by důvod ho dát pryč. Podle mne se ho vzdala ze strachu před rodiči. A vy čumbrlíci a ***dnice neodsuzujte, třeba se vám to taky stane - no vám už neee, ale třeba vašim vnoučatům, ta jsou asi ve věku této matky, co? Já bych dal malýho k babičce, je ještě mladá a kluka vychová. Bude z něho nový Jánošík.

kuromrd ( 25. května 2015 12:14 )

určitě né tím tvým pindíkem kterýho ti pinzetkou honí tvoje maminka ta ***

evita5555 ( 25. května 2015 09:27 )

Čo sa tu vzrušujete, katolícka cirkev hlása, že je hriech ísť na potrat, že dieťa treba priviesť na svet a dať ho niekomu, kto sa oň rád postará. Urobila táto žena niečo iné? Keby nie bulváru, všetko funguje.

Zobrazit celou diskusi