Video
Video se připravuje ...

Erotická show Blesku: Marešová se ukájí sama, do postele chce dva chlapy! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

A líp si Thomas vybrat snad ani nemohl! Monika se hned v prvním dílu nové talkshow odvázala a vyzradila řadu podrobností z manželské ložnice.

Už pět let jsme spolu sex neměli, takže nemůžu posoudit, jaký je milenec teď, ale tehdy byl dobrý...,“ přiznala Monika.

Úplně první sex s ním prý ale za moc nestál. „Došlo k němu hned ten den, co přeskočila jiskra, ani si to moc nepamatuji. Ale poprvé je to vždycky tak...,“ smála se.

Video
Video se připravuje ...

Erotická show Blesku: Marešová se ukájí sama, do postele chce dva chlapy! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

Sexuální půst

Sexuálně prý nestrádá ani dnes, kdy s Leošem dávno společné lože nesdílí. „Teď jsem sex pár měsíců neměla, ale nemám s tím problém. Dokážu se uspokojit i sama,“ dodala Monika, která se nevyhnula ani srovnání s filmem 50 odstínů šedi – i ona měla doma bohatého muže.

Důtky a násilí ale v sexu nevyhledává, byť se jinak nebrání ničemu. „Radši než dvě dívky bych třeba dva chlapy...,“ přiznává.

V erotické show na Blesk.cz zaznělo ale mnohem více intimností! Podívejte se už teď na tv.blesk.cz!

Sex v podvazcích

Pravidelnou rubrikou pořadu bude ukázka spodního prádla vybraného hosta. Monika si přinesla podvazkový pás, který sice nenosí, ale rajcuje ji. Jednou si jej prý oblékla na večírek, kde všechny dámy musely být převlečené za lehké děvy, a tak se jí v něm líbilo, že v něm ještě ten večer měla sex!

Každý díl show bude mít své téma, např. sex se starším mužem, partnerství s cizincem či kariéra přes postel. Naši hosté se o sexu rozpovídají v luxusních postelích v showroomu designovéh nábytku KARE na pražském Černém Mostě.

Erotickou show 50 odstínů Thomase Kruchiny najdete na webu Blesk.cz každý čtvrtek hned od rána, ve speciální noční předpremiéře pak zpravidla už ve středu večer po 21. hodině!

Kdo je Thomas Kruchina?

Svéráznému reportérovi Blesku Thomasi Kruchinovi (27) není nic svaté, a proto se nestydí zeptat na ty nejintimnější otázky. A respondenti mu bez rozpaků odpovídají!

Fotogalerie
10 fotografií