Trump s bývalou modelkou a podnikatelkou Ivanou koupili luxusní haciendu v americkém Greenwichi ve státě Connecticut v roce 1982. A byla to právě rodačka ze Zlína, která se prý na výzdobě vily z roku 1939 dost »vyřádila«.

„Ivana udělala spoustu renovací,“ říká realitní makléřka Tamar Laurie, která dům nabízí. „Zasloužila se i o spoustu dekorací, bylo to docela dramatické,“ dodala makléřka. Spoustu z nich však pozdější majitelé vyházeli.

Když se s Donaldem, s nímž má mj. dceru Ivanku (33), v roce 1992 po patnáctiletém manželství rozvedla, vila připadla jí. Po šesti letech ji však prodala, o což se teď pokouší i současní majitelé. A co všechno v gigantické haciendě nejdete?

Například 8 ložnic, 13 koupelen, soukromé divadlo i kino, tři pokoje pro zaměstnance, vnitřní i venkovní bazén či saunu. Celá vila navíc stojí na soukromém poloostrově, takže nabízí úchvatný výhled na moře.

Přístupovou cestu navíc lemují vrby a dojem z pozemku je až pohádkový. Spousta místností je navíc historického rázu. Pokud tedy máte zbytečné 1,3 miliardy, tato hacienda za ty peníze pro zbohatlíky stojí...

Fotogalerie
33 fotografií