Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sestra Romany o jejím příteli, který těhotnou ženu vyhodil podle svědků z okna: Neustále ji bil!

Autor: shp - 
7. února 2015
14:33

Hotové peklo prožívala nebohá Romana (†24) z Karviné, kterou podle svědků vyhodil z okna její přítel Martin. Podle sestry Andrey ji partner neustále bil. Často domů chodil opilý, alkoholu holdoval ve velkém, informoval web TN.cz.

Nemám sílu mluvit. Vše to moc bolí a dlouho bude. Slyšela jsem mnoho spekulací, co se tam stalo. Já když tam přijela, byla už sestra mrtvá,“ řekla Andrea webu. O Martinovi si moc dobrého nemyslí. Romana měla na muže prostě smůlu.

Její současný přítel nebyl svatý. A i minulý přítel jí ubližoval. Ten její Martin je ale zmetek. Neustále ji bil a pil alkohol. A nebyl den, aby nepil, a bylo mu jedno, v jakém je stavu. Ona prostě měla smůlu na chlapy. Tohle si nezasloužila. Bude nám všem moc chybět,“ uzavřela Andrea.

Podle svědků došlo v bytě k hádce na oslavě. „Oni oslavovali nějaké narozeniny a začali se hádat... A Romča se chtěla zastat svého kamaráda a Martin, její přítel, ji shodil z okna,“ řekla nejlepší kamarádka Romany TV Nova.

Romana se pak chytila Martina za ruku a prosila ho o záchranu. „Křičela na něj, ať ji vytáhne, že to není sranda. Křičela na něj, ať ji vyzvedne, že čeká jeho miminko,“ dodala svědkyně TV Prima. Podle ní Romanu její přítel před upuštěním z 10. patra dokonce rozhoupal.

Žena z Karviné měla těžký život. V roce 2010 se jí narodil syn, kterého má s expřítelem. Často se s ním ale hádala. Pak se Romana dokonce pokusila o sebevraždu. Skočila na dráty vysokého napětí.

Utrpěla popáleniny na 17 % těla, levou ruku jí dokonce museli doktoři amputovat. Od té doby nosila protézu z plastu, která zakrývala pahýl.

univerzalnizena ( 8. února 2015 04:55 )

si to přivodila p y ..č. a sama

univerzalnizena ( 8. února 2015 04:55 )

vona byla sama debilni k r a v a hnusn a

univerzalnizena ( 8. února 2015 04:53 )

nbcz

univerzalnizena ( 8. února 2015 04:53 )

andorea ( 7. února 2015 18:16 )

prdyvrdy:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání