Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svědci o Martinovi, který měl vyhodit těhotnou přítelkyni Romanu z okna: Hodně na ni žárlil!

Autor: iža - 
8. února 2015
05:03

Pád z desátého patra domu, v němž v Karviné žijí sociálně slabší, nepřežila těhotná Romana A. (†24). Svědci tvrdí, že ji vyhodil z balkonu její opilý přítel. Důvod? Žárlivost!

Policie však stále nikoho neobvinila. „Probíhají výslechy svědků včetně muže, s nímž žena žila,“ sdělil Blesku karvinský policejní mluvčí Jaroslav Kus.

Lidé, kteří mrtvou znali a žijí ve stejném domě, tvrdí, že se předtím pohádala s přítelem, který se vrátil domů opilý. „Držel ji na balkoně a vyhrožoval, že ji pustí dolů. Hodně na ni žárlil. Křičela, aby to nedělal,“ řekli Blesku. Pokud se potvrdí, že zemřela násilnou smrtí, hrozí pachateli 20 let.

Žena z Karviné měla těžký život. Před necelými pěti lety se jí narodil syn, kterého má s expřítelem. Často se s ním ale hádala. Pak se Romana dokonce pokusila o sebevraždu. Skočila na dráty vysokého napětí, ale přežila!

Utrpěla popáleniny na 17 % těla, levou ruku jí dokonce museli doktoři amputovat. Od té doby nosila protézu z plastu, která zakrývala pahýl. Náladu jí zlepšovalo těhotenství. Miminka se však již nedočkala...

univerzalnizena ( 8. února 2015 17:03 )

♫♪ ♪♫ ♫♪ ♫♫♪ ♪♫ ♫♪ ♫♫♪ ♪♫ ♫♪ ♫

babana ( 8. února 2015 12:14 )

Známá potřebovala na chalupě udělat nějaké výkopové práce. Přijela parta cikánů v rozpadajícím se formanovi, její manžel šel do kolen.... Výsledek byl takový, že práci perfektně udělali o něco dříve než byla dohoda, uklidili po sobě a ještě se domluvili na dalších nějakých dodělávkách. Vše bez problémů.

nojasne ( 8. února 2015 11:25 )

Netušil jsem, že těhotenství je prostředek ke zlepšování nálady, to jí předepsal psychiatr nebo babka kořenářka ?

sheba ( 8. února 2015 09:55 )

nejsem si jistá, že tihle kdy byli u voleb, i když rozumím, co říkáš

sheba ( 8. února 2015 09:53 )

to snad nemůžeš myslet vážně?? nebo si snad myslíš, že všichni, co jsou na ÚP , jsou tam z vlastní vůle??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání