Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Syna jsem vyhodila z okna mezi popelnice, přiznala matka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oj, Kjos - 
21. listopadu 2011
13:11

Německo je v šoku a nechápe, co se vlastně stalo v Berlíně, kde čtyřicetiletá matka vyhodila svého zdravého syna na ulici. Chlapeček, který se narodil zdravý, vylétl z 5. patra. Vedle kontajnerů na odpadky našel jeho zkrvavené tělíčko vyděšený soused.

V neděli ráno šel Dieter H. (67) vyhodit odpadky. Když našel zkrvavený pytel, zůstal v šoku stát. „Na dvoře jsem uviděl pytle na odpadky. Viděl jsem malé ruce a nohy. Na igelitu byla všude krev. Bylo mi okamžitě jasné, že je to dítě,“ popsal muž děsivý nález. Hned volal policii.

Proč vyhodila zdravého chlapečka z okna?

Krátce poté kriminalisté zadrželi matku dítěte (40), jejího přítele (44) a dceru (15). V pondělí se matka k hrůznému činu přiznala. Popsala, že rodila doma. Chlapeček se narodil zdravý, nic mu nebylo. Za pár hodin ho vzala a vyhodila z okna směrem k popelnicím.

Motiv jejího zvrhlého činu není zatím známý. Přítel ženy je podle policie notorický známý násilník a recidivista. I on může v případu hrát důležitou roli. Podle informací z německých medií porodila matka také před dvěma lety. I tehdy dítě nechtěla a dala ho k adopci.

marie60 ( 21. listopadu 2011 14:34 )

 Je vidět, že se tyhle hrůzy dějí pomalu ve všech státech..Už dřív měla problém, tak s ní už měli tenkrát něco udělat.Když chtějí dělat šuk, tak si mají vzít nějakou ochranu.

eminka ( 21. listopadu 2011 14:23 )

Děs běs, v jakém prostředí vyrůstá ta dcera a co z ní bude? Jaký bude mít vztah k vlastním dětem, když si má vzít příklad z matky?

mirunkas ( 21. listopadu 2011 14:14 )

No a na tohle jsou u nás babyboxy.Chudák chlapeček

Zobrazit celou diskusi