Josef Rychtář měl Vlaďku Šulekovou namísto otce dovést k oltáři na její fingované svatbě. Nakonec ale nedorazil, z čehož byla nevěsta značně nervózní. „Nechápu to, Josef mi to ještě potvrzoval, muselo se něco stát. Mám o něj strach,“ panikařila Šuleková před obřadem. Pravda byla ale nakonec jinde.

„Rozhodl jsem se na poslední chvíli, že nepojedu, protože mi určité signály začaly říkat, že je to past. Dozvěděl jsem se, že tam chtějí přitáhnout prostitutku Podlešákovou a pana Lysého. Tento týden jsem teprve odpracoval veřejně prospěšné práce a mám velkou obavu, že bych se při mé prudké povaze neudržel a pana Lysého profackoval za ty lži a svinstva, co o mně v poslední době vykládá,“ řekl Nedělnímu Aha! večer Rychtář.

Mimo Ivetina zvukaře Standy Lysého (49) mezi hosty měla být skutečně i Rychtářova údajná přítelkyně, prostitutka Jana Podlešáková (27), a dokonce i Rychtářova exmanželka Darina (56). Dopadlo to ale trapným fiaskem!

Kdo je Vlaďka Šuleková

Poprvé ji veřejnost zaregistrovala jako přítelkyni ochránce žen Zdeňka Macury. Seznámila se s ním coby týraná žena a jeho pomoc přerostla ve vzájemnou lásku. Letos v červnu se s ním však bývalá modelka rozešla a bolavé srdce si léčila u zpěvaččina exmilence Domenica Martucciho na zámku v Itálii. Krátce poté ho zrazuje a začíná se stýkat s Josefem Rychtářem. Oba však dodnes jakýkoliv milostný poměr popírají.

Video
Video se připravuje ...

Fraška roku: Macurova a Rychtářova exmilenka fingovala svatbu David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
7 fotografií