Už více než měsíc se Táňa Kuchařová pyšní stříbrným prstenem s nepřehlédnutelným černým kamínkem. A vzhledem k tomu, že o něco menší prsten s modrým kamínkem dostala Kate Middleton jako zásnubní od britského prince Williama a předtím ho hrdě nosila Williamova matka Lady Diana, je možné, že i Tánin šperk znamená více než jen ozdobu.

Jenže oba milenci jsou o svém soukromí skoupí na slovo. O zásnubách zarytě mlží. Na přímou otázku, zda prsten, který Kuchařová nosí na levém prsteníčku, je zásnubní, odpověděla vyhýbavě. „Mám spoustu šperků, ale nebudu se k tomu víc vyjadřovat,“ řekla Blesk.cz nejkrásnější žena světa.

Stejné tajnosti dělá i se svým požehnaným stavem, o němž se už pár dní spekuluje. „Těhotenství není na pořadu dne,“ odpověděla s vážnou tváří Kuchařová, která se zúčastnila křtu nové společenské hry, kterou její nadace podporuje v boji proti šmejdům, v centru Prahy.

Jakmile křest skončil, Ondřej Brzobohatý pro svou lásku přijel luxusním vozem, oblečen do košile a saka. Tak uvidíme za pár týdnů, jestli se jí nebude náhodou zvětšovat „pupek“.

Táňa pospíchala na křest nové společenské hry v centru Prahy.
Autor: Alexandr Malachovský

Fotogalerie
12 fotografií