Mediální eskapády Rychtáře neberou konce. Údajně za schůzkou dnes zamířil do Uhříněvsi, kde bydlel se svou manželkou Ivetou Bartošovou. A dle něj čistě náhodou, když procházel kolem jejich někdejšího domu, zahlédl, jak je vytažená roleta a otevřené okno.

Rychtář, který nepřestává hrát na city, zburcoval policii, a dokonce vytáhl nebohého Artura ze školy, aby mohl rozehrát svoje další nechutné divadlo. Když přivolaní strážníci zjistili, že do domu nikdo nevnikl a vše je v pořádku, odešli z něj i se synem Bartošové.

Na toho se Rychtář afektovaně vrhnul, nejdřív mu potřásl rukou, objal ho, načež vzal Arturovi, který se snažil vymanit z jeho sevření, tvář do dlaní a pošeptal mu: „Budu tu pro tebe!“ To už Artur nevydržel a dal se rychle na útěk.

Rychtář využívá Artura, jak může. Dokonce ho chtěl hnát před soud, aby mu dosvědčil, že první manžel Bartošové Jiří Pomeje jí zcizil 750 tisíc. Tomu ale udělal přítrž Arturův otec Ladislav Štaidl: „Artur se rozhodně nebude vyjadřovat. Absolutně k ničemu!“ Kdy už dá Rychtář se svým divadlem nebohému chlapci pokoj?

Video
Video se připravuje ...

Rychtář vylákal Artura a s pláčem se na něj vrhl. David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
15 fotografií