Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Švábův gang má další oběť: Zemřela žena zavražděného podnikatele! Smutek u ní vyvolal rakovinu

Autor: ljš, rvs - 
10. července 2014
10:19

Prožila obrovský stres, když jí Švábův gang unesl manžela. Když se pak dozvěděla, že jejího muže zavraždili, vystřídala strach obrovská bolest a smutek. Tato psychická zátěž pak u manželky podnikatele Petra V. vyvolala rakovinu, které nakonec podlehla.

Paní Dagmar V., manželka podnikatele, kterého Švábův gang zavraždil u italských hranic, prohrála svůj boj se zákeřnou nemocí na konci června. Podle právní zástupkyně rodiny se jí rakovina znovu vrátila kvůli prodělanému utrpení.

"Násilná smrt manžela vedla k jejímu psychickému zhroucení, její onkologické nemocnění se obnovilo a došlo k úmrtí. Mám podklady pro to, že je zde přímá souvislost. Paní V. je další obětí této trestné činnosti," uvedla u soudu advokátka.

Manžela paní Dagmar vylákal Švábův gang do francouzského Nice pod záminkou koupě jeho dvou luxusních vil. Tam z něj vylákali platební karty a přístup k bankovnictví. Donutili ho také převést peníze na jejich rakouský účet. Pak se lekli toho, že o nich již rodina uneseného a policie ví, a rozhodli se i s ním z Nice zmizet. Na cestě pak Petra V. popravili kulkou do hlavy.

Vážné zdravotní problémy má i matka druhé oběti zabijáckého gangu, který byl zavražděn v Dubaji. Trpí těžkými depresemi a je v péči psychiatrů.

lunatic ( 10. července 2014 14:10 )

Jediné a i praktické vyústění a poznatek,který si já odnáším,je ten,že pokud vláda posílá občany ČR do důchodu předčasně,tzn.v pouhých 70-ti,resp.dnes ještě dříve-může je tím fakticky opět stresovat... a to s veškerými negativními důsledky=viz.ta paní,manželka z článku. Tomu pánovi bylo již 72let a jak byl činorodý -navrhuji tudíž posunout důchodový věk tak na 80-90let;po 70-tce se ještě jezdí za obchody!

famas ( 10. července 2014 13:04 )

Co tady pořád řešíte starej sedlák dal nažrat první na dvoře a pak se nažral sám a proč asi!!!!!!!!

arne127 ( 10. července 2014 11:29 )

lapabrena:Plně s vámi souhlasím jen malý český póvl muže neustále mmluvit o Američanech tam jsou zákony jiné a to si tady naši poslanci nemohou dovolit jelikož by chdili s holým zadkem

marie60 ( 10. července 2014 11:21 )

..je to možné, že by to tak napsal.Je to blb.

lepabrena ( 10. července 2014 11:06 )

USA s tímto nemají co dělat. Pokud bychom přijali americkou ústavu a opsali americké zákony včetně odvolatelnosti politiků, byla by rázem vymýcena korupce, snížena kriminalita a nezaměstnanost by klesla na nulu. Propadnutím majetku státu zlodějům, kteří tento stát rozkradli, by se stát z téměř dvoubiliónového dlužníka stal státem s vysoce plusovým státním rozpočtem. A ubylo by i úmrtí na rakovinu a nemoci srdce a cév u obyvatelstva, vyvolané stresem z života v cenzurované exekuční demokratůře. Andreslawicky je podle mě troll, kterého někdo platí- nikdo přece nemůže být takový hlupák.

Zobrazit celou diskusi