Josef Rychtář včera uspořádal poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou - skrytý pod deštníky bezpečnostní služby, za zavřenými dveřmi a bez účasti Ivetiny rodiny. Dorazili pouze "Rychtářovci". Po zařízení dalších záležitostí pak chce vdovec odejít z Uhříněvsi - do domu v Říčanech, kde žil v minulosti s exmanželkou Darinou.

Že by se do uhříněveské vily vrátil Ivetin syn Artur, s tím se příliš počítat nedá. "Proboha! Vždyť ten kluk tam nezažil nic pěkného," upozornil rodinný přítel Ladislava a Artura Štaidlových, fotograf Miloš Schmiedberger. Nemovitost, zatížená hypotékou, podle něj bude patrně na prodej.

A jeden vážný zájemce se již hlásí sám! Podle super.cz jím je Ivetin údajně velký fanoušek Petr Veselý. Právě ten muž, který z podílu na Ivetině smrti důrazně obvinil i Ivetin stín a dalšího fanouška Zdeňka Macuru. Div se před domem v Uhříněvsi nestrhla další bitka... Již uklidněný Veselý přitom nyní Supru prozradil: "Chci v tom domě žít a udělám pro to všechno. Nemovitost koupím do deseti miliónů, snad víc někdo dávat nebude."

Video
Video se připravuje ...

Šílený fanoušek řval na Macuru: Dostal jsi Ivetu do rakve! Petr Soukup, Tomáš Polák

Kde na to obdivovatel Bartošové vezme? "Od pátku jsem začal prodávat své nemovitosti... Dávám peníze dohromady a jsem připraven si půjčit u bankovní společnosti, pokud to bude potřeba," dodal Veselý. Otázkou je, zda se časem skutečně nenajde nějaký ještě movitější fanoušek, který bude chtít investovat do dědictví po Ivetě.

Smrt někdejší princezny českého popu vyvolala poptávku i po předmětech, spojených se životem Bartošové. Z pultů prodejen (kamenných i internetových) začaly rychle mizet nosiče s Ivetinými alby a nahrávkami, poptávka je i po podepsaných plakátech a dalších podobných památečních atributech. Investice do Ivetina domu, kde zpěvačka žila 13 let, to už je ale jiné kafe. Kdo se v něm nakonec usadí?