Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivní informace Blesk.cz o případu taxivraha: Policie má horkou stopu!

Autor: Tomáš Koníček - 
25. dubna 2014
05:03

Důležitou stopu prý mají v kauze taxivraha pražští kriminalisté. Tuto exkluzivní informaci Blesk.cz sdělil důvěryhodný zdroj. Sériový zabiják zavraždil před 14 dny dva taxikáře, třetího zastřelil už na konci ledna.

Od smrti dvou taxikářů, Milana P. (†58) a Daniela C. (†25), uplynulo dnes už 14 dní. Třetí taxikář, Petr S. (†42), zemřel už 30. ledna. Policie má prý nyní zásadní stopu, ale na veřejnost nepustí ani slovo. „Stále nemáme žádné informace, které bychom mohli sdělit. Mohlo by to narušit vyšetřování,“ řekla včera Blesk.cz mluvčí policie Hana Jeřábková.

 

Blesk ale mluvil s člověkem, který byl ve středu na pohřbu Daniela C. a má velmi blízko k rodině. „Prý nemáme pátrat na vlastní pěst. Policie už má nějakou důležitou stopu,“ prozradil zdroj Blesku. Podle něj má policie k dispozici i kamerové záběry. „Kdyby je zveřejnili, tak by toho vraha třeba někdo poznal. Jenže na druhou stranu by ho mohli vyplašit a on by pláchnul za hranice. Toho se asi bojí,“ řekl člověk, který znal Daniela celý život. Na pohřbu se na hřbitově objevili i kriminalisté.

 

Věděli o nich příbuzní? „Jen ti nejbližší,“ řekl zdroj. Ani o tom nechce policie mluvit. „Souvisí to s případem. Ani obecně vzato se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekla Jeřábková. Údajně byla jejich účast důležitá. „Zpravidla k tomu opravdu mají pádný důvod,“ řekl kriminalistický expert Marian Brzybohatý.

 

Podle zdroje Blesku, který byl na pohřbu taxikáře Daniela C (†25), stále není vyloučeno, že sériový vrah může mít na svědomí 4 vraždy. „Určitě zabil i tu ženu v tramvaji. Jenže policie to nechce říct, aby nešířila paniku,“ myslí si muž z pohřbu. I o tomto případu, kdy 13. března zemřela Danuše S. (†64) stejným způsobem, ovšem za bílého dne v tramvaji číslo 17 v Modřanech, nechtějí kriminalisté mluvit. „Detektivové na případu pracují. Zatím nemůžeme nic říct,“ řekl mluvčí Jan Daněk.

 

VÝZVA BLESKU

 

Lidé, zejména z Prahy a středních Čech, mají ze zabijáka strach. Není už čas, aby policisté veřejnost pravdivě informovali a stále jen nemlčeli? K tomu je vyzývá i Blesk. Čtenáři, kteří mají o případu jakékoliv informace, se mohou ozvat na horkou linku Blesku 724 249 000, či na tip@blesk.cz. Milá policie, vždyť tu běhá vrah a lidé (čtenáři) vám s tím mohou pomoci!

 

 

turista.z ( 25. dubna 2014 13:25 )

Jde o to, kde byl předtím. Nic se neděje v branži taxi jen tak. Ale to jsou jen polemiky jako blesko články.

ev_ita ( 25. dubna 2014 12:51 )

Ale do toho mi pak nehraje ten mladý co tam byl jen měsíc.

turista.z ( 25. dubna 2014 12:46 )

Vyřizování účtů, o víc nešlo. Orlík byl z ruky.

ev_ita ( 25. dubna 2014 11:14 )

ev_ita ( 25. dubna 2014 11:14 )

Jo jooo. Jen neuhýbej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání