Vybrali jsme pro vás několik aplikací, které vám ulehčí práci, pobaví vás nebo budou dobrými společníky při sportovních aktivitách i ve volném čase. Některé z uvedených aplikací jsou dostupné pouze v angličtině.

TED conferences

Aplikace TED pro Android vám přináší videa z nejrůznějších přednášek a workshopů od nejvýznamnějších lidí světa: Průkopníků ve vzdělávání, expertů na techniku, špiček v medicíně, podnikatelských guru nebo největších legend hudby. Takže pokud milujete prostředí velkých přednášecích sálů a vstřebávání nových poznatků, ale bohužel se momentálně na žádnou takovou akci nedostanete, je tahle aplikace určená právě pro vás. V aplikaci si můžete vybrat z 21 jazyků, včetně češtiny. Videa jsou s českými titulky, takže se nemusíte bát, že by vám nějaká důležitá myšlenka unikla.

Aplikace je zdarma ke stažení na: play.google.com

Sound Search for Google Play

Už se vám někdy stalo, že jste v rádiu slyšeli úžasnou písničku, ale nezachytili jste její název? Tak s touhle aplikací se vám to už nestane! Aplikace Sound Search vám najde jakoukoliv skladbu. Stačí přiložit telefon k reproduktoru a je to.

Aplikace je v češtině a je volně ke stažení na: play.google.com

Music Maker Jam

Tady je něco pro začínající DJ. Vybíráte si z několika skladeb, které si namícháte podle svého gusta. Díky této aplikaci vytvoříte jedinečnou kombinaci zvuků. V základní verzi, která je zdarma, najdete hudební styly jako Hip Hop, Dance, Rock a Jazz. Pokud budete chtít více stylů, můžete si je dokoupit.

Aplikace je v angličtině, dostupná zdarma ke stažení na: play.google.com

Shopin

Máme tu něco i pro milovnice nakupování. Aplikace Shopin je kompletní průvodce nákupními centry v celé ČR. Díky této aplikaci máte přehled o tom, kde se jaké centrum nachází, jeho otvírací dobu i akce, které právě v obchodech probíhají.

Aplikaci si můžete zdarma stáhnout na: play.google.com  

Instagram

Kdo nemá Instagram, jako by nebyl. Instagram je sociální síť, díky které její uživatelé sdílí své zážitky prostřednictvím fotografií. Aplikace umožňuje upravovat vaše fotky pomocí několika filtrů, díky tomu potom vypadají jako od profesionálního fotografa. Instagram je provázaný i s ostatními sociálními sítěmi, to umožňuje sdílet fotky i na Facebooku nebo Twitteru.

Aplikace je v češtině. Instagram si můžete zdarma stáhnout na: play.google.com  

Viber

Viber je volně dostupná aplikace, díky které se můžete spojit s kýmkoli, kdekoliv na světě. Díky Viberu můžete posílat sms a telefonovat úplně zdarma. Stačí jen mít připojení na wifi. Pokud osoba, se kterou hovoříte má připojení na wifi a Viber v telefonu, aplikace ji automaticky vyhledá. Potom vám už nic nebrání diskutovat celé hodiny, aniž byste se báli vysokého účtu za telefon.

Aplikace je v češtině a je zdarma ke stažení na: play.google.com

Jízda na kole iMapMyRIDE GPS

Milujete jízdu na kole a rádi byste věděli, kolik toho ujedete a jak při tom vaše tělo pracuje? Máte své oblíbené trasy nebo se vydáváte na výlet do nových končin a chcete zmapovat, jak dlouho vám zabere jejich zdolání? Potom je tahle aplikace přímo pro vás. Díky ní si můžete ukládat své ujeté trasy nebo sledovat kolik jste při své jízdě spálili kalorií. A ještě se při sportování procvičíte v angličtině.

Aplikace je zdarma ke stažení na: play.google.com

Cloud Print

Tato aplikace vám umožní tisknout dokumenty z jakéhokoliv zařízení. Díky Cloud Print můžete tisknout z libovolného kompatibilního zařízení Android na libovolné tiskárně připojené ke službě Google Cloud Print. Sdílet obrázky nebo dokumenty z aplikací, jako je Galerie, přímo do služby Cloud Print nebo sledovat stav tiskových úloh.

Aplikace je v češtině a je volně dostupná na: play.google.com