Kdo financuje domácnost Kateřiny a Kamila, jsme se již mohli dozvědět ve velice vtipném díle One Man Show, kam si Kazma před pár týdny svou přítelkyni pozval. Že je to Kateřina, nikoho příliš nepřekvapilo. Má více zakázek a jako moderátorka je podstatně zkušenější, než sedmadvacetiletý bavič.

Ani nemalé příjmy moderátorky jim ale evidentně nestačí. Na jedné mikulášské akci totiž dlouho hleděli do zjevně prázdné peněženky Kristelové. S ohledem na pořadatele akce doufáme, že se nějaká ta koruna našla alespoň v kapse u kalhot.

Kristelová a další trapasy

Dojem z toho, že mají Bartošek s Kristelovou finanční problémy umocnil také outfit, který si Kateřina na mikulášskou párty vybrala. Kombinace lesklých legín, krajkového průhledného roláku s nepřehlédnutelnou černou podprsenkou, kožených kozaček, loken a psaníčka vyzněla dohromady tak, jakoby si moderátorka právě odskočila z Matějské, kde provozuje úspěšný byznys s kolotočem.

V závěru tento módní poklesek však, s ohledem na ostatní přítomné dámy, zapadl do tmy předvánočního večera. Koukající cedulka jinak krásné a sympatické missky Jitky Válkové, která má v posledních dnech při každé příležitosti potřebu ukazovat své nové tetování, a Agáta Hanychová v outfitu - co dům dal hlavně, že mám vysoké podpatky - také stály za to.

Fotogalerie
8 fotografií