Dva roky odolávala Kristelová pozvánkám ke Kazmovi. „Vždycky jsem mu odpověděla, že jeho pořad nesnáším, že si dělá z lidí jen legraci a nemám zájem,“ řekla Blesku.cz Kateřina.

Kazma líbá jako děcko

Pár se však opět setkal při společné akci v Rakousku, a tam Kateřina přehodnotila svůj názor na Kazmu. "Jeli jsme do Rakouska na výlet, kterej jsme měli oba placenej, tam jsi mě začal balit a hrozně dětinsky líbat,“. popisuje Kateřina ve One Man Show a dává jasně najevo, že má nad milencem navrch naprosto ve všem, dokonce i v příjmech.

Kristelová a Kazma
Autor: archiv Kateřiny Kristelové

Káča je na koni a Kazma pláče

Kazma je do Kristelové tak zamilovaný, až ho to nutí k pláči a jeho přítelkyně ho má díky tomu naprosto omotaného kolem prstu. "Kamil první měsíc našeho vztahu proplakal. Vždy jsem mu řekla, že se musíme rozejít, protože tenhle vztah je neperspektivní, a on se rozplakal", vypráví "Kristelka" v pořadu.

Nový díl One Man Show pár zakončil poselstvím pro všechny, kdo je nemají rádi, což byl třicetisekundový polibek. Následně byly promítnuty fotky z jejich soukromí a také video z dovolené, kde Katka nelichotivě nazývá svého přítele debilem. Láska je holt mocná čarodějka a u Kamila to platí dvojnásob.

Fotogalerie
11 fotografií