Nejsledovanější televize se snaží k obrazovkám nalákat nejvíce diváků. Velkou konkurencí novácké Talentmanie bude podobná soutěžní show na konkurenční televizi Prima Česko Slovensko má talent, která může televizi Nova velmi ukrojit z koláče sledovanosti.

Proto Nova do poroty za milionové honoráře zlákala opravdové hvězdy. Adelu Banášovou (29) a Paľo Haberu (48) doplní Alena Šeredová a čerstvě Zdeněk Troška (57).

Sexy modelka Šeredová není v porotcování žádným nováčkem a jazyk má leckdy dost nabroušený. V Itálii komentovala a také uváděla jednu z nejsledovanějších televizních show. „Stále budu pendlovat mezi Itálií, Českem a Slovenskem,“ řekla Blesku Šeredová.

Show Talentmania se rozjede na podzim

Talentmania se rozjede na podzim letošního roku a vítěz získá téměř čtyři miliony korun. Stejně jako v případě Česko Slovenské SuperStar se na ní bude podílet stejný tým a finálové večery se uskuteční v Bratislavě.

„Těším se, že se budu zase moci vracet do Bratislavy, kde se mi moc líbilo,“ smál se Mareš, který po dlouhém vyjednávání mezi oběma televizemi dal nakonec přednost Nově a podle informací Blesku zinkasoval kontrakt na 15 milionů.

Větší část poroty - Zdeněk Troška, Alena Šeredová a Pal´o Habera - odletěla na tiskovou konferenci do Bratislavy letadlem z pražského ruzyňského letiště
Autor: Tomáš Vrbenský a Jiří Hadač