Češka Elena Eustachová už půl roku neviděla svého čtyřletého syna Joshuu, kterého má s hvězdou amerického seriálu The Lost Naveenem Andrewsem. Otec si na celou kauzu najal nejlepší hollywoodské právníky a získal tak syna do své péče. Češka tak během jednoho odpoledne ztratila syna doteď neví, jak celou situaci bude řešit.

Jedna z hlavních hvězd seriálu Lost dostal dítě do péče i přesto, že o něj do jeho tří let neprojevil sebemenší zájem. Matka se s chlapcem smí vídat pouze pod dohledem sociálních pracovníků, informoval portál ČT24. I to je však pro ni skoro nereálné.

Hollywoodský herec totiž s chlapcem momentálně žije na Havaji a matku by tak setkávání se synem vyšlo na nejméně dvacet tisíc dolarů měsíčně. A to si česká maminka opravdu nemůže dovolit.

"Peníze vám v kalifornské justici zajistí úplně všechno. Koupíte si právníka, zajistíte náklonnost soudce, to je obecně známé," cituje portál ČT24 aktivistu za změnu kalifornského právního systému Lawrence Johna. Andrewsova právní zástupkyně v minulosti zastupovala i jiné známé celebrity. Například Britney Spears nebo Angelina Jolie.