Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ruští sebevrazi: Místo smrti našli na mostě lásku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, vk - 
12. května 2010
17:03

Měli zlomené srdce a zklamání v lásce chtěli vyřešit sebevraždou. Oba dostali v jednu chvíli úplně stejný nápad – rozhodli se skočit z mostu. Ani jeden z nich netušil, jak s nimi osud naloží. Na ocelové konstrukci se oba nešťastníci potkali.

A co víc! Zamilovali se do sebe a jejich setkání jim zachránilo život.

Andreji Ivanovovi (26) zemřela pár dní před svatbou snoubenka v autě. Marii Petrovou (21) zase vyhodili rodiče z domu kvůli nechtěnému těhotenství. Na příběh ruského páru je i červená knihovna krátká. Podobný happyend by totiž vymyslel jen málokterý fantasta. Z nešťastné lásky se oba rozhodli ukončit svůj život skokem z výšky asi 30 metrů. Na konstrukci nad řekou Belajou v ruské Ufě šli hledat smrt, místo toho ale našli jeden druhého. Zoufalá Marie se chystala skočit do ledové vody. Na poslední chvíli ji zachytil za rameno Andrej.

„Něco se v mém srdci v tu chvíli stalo a já ji nemohl nechat skočit. Začal jsem křičet, aby se zastavila. Běžel jsem směrem k ní. Spadla mi do náručí a brečela, já začal plakat taky. Tak jsme se drželi a mluvili, mluvili a mluvili,“ popisuje neuvěřitelné setkání Andrej. S Marií si ten den slíbili, že si budou pomáhat. Z mostu už odcházeli ruku v ruce. „Andrej je můj rytíř, můj zachránce,“ nešetří na svého milého slova chvály Marie.

Ruští milenci se do sebe zamilovali a teď plánují svatbu. Současně se také chystají říct svým rodinám pravdu o tom, kde a za jakých okolností se potkali.

zirafa ( 12. května 2010 22:08 )

vyždímala jsem kapesník a držím těm zoufalcům palce ať se milují, dokud je smrt nerozdělí...

Zobrazit celou diskusi