Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Spáchala Terezka (†11) sebevraždu?

Školu, kterou Terezka navštěvovala, ovládl smutek...
Školu, kterou Terezka navštěvovala, ovládl smutek...  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: jos, lac - 
4. května 2010
15:51

Školačka Terezka (+11), která zemřela v Chomutově v důsledku střelného poranění, prý spáchala sebevraždu! Doma, v pátek odpoledne. Otcovou zbraní. Mluví o tom celé město. Policie však k tomu odmítá sdělit jakékoliv informace, i když jde o tak varující případ.

Policejní mluvčí Marie Pivková neodpověděla Blesku ani na jednu otázku. Jak se dívka dostala ke zbrani? Zda byla legálně držená? Šlo o nešťastnou náhodu, nebo skutečně o sebevraždu! A proč!

„Nic víc k tomu neřeknu, než že vyšetřujeme smrt dítěte. S ohledem na věk oběti a rodinu,“ řekla Pivková. Blesku se podařilo zjistit, že Terezka byla bezproblémové děvče a dobře se učila. „Měla výborný prospěch, až nadprůměrný. To jediné vám k této události mohu říci,“ sdělil smutně ředitel chomutovské školy, kterou dívka navštěvovala.

Terezka (†11) byla výbornou žačkou této školy, do níž ráda chodila Terezka (†11) byla výbornou žačkou této školy, do níž ráda chodila | Blesk - Helena Lacinová

Terezka byla ale také uzavřená. „Moc se nesvěřovala. Kamarádky neměla, spíš se bavila s klukama,“ řekly její spolužačky. Jedna, která se s ní přátelila, prozradila, že v Terezčině rodině byly problémy. „Hodně se tam hádali. Nedávno dostala od táty facku, až jí tekla z pusy krev,“ popsala dívka. „Projednávali jsme to s psychologem a s dětmi o tom mluvíme, když se zeptají. Černý prapor jsme proto nevyvěšovali,“ dodal ředitel.

Chomutovští policisté případ vyšetřují od pátku, kdy děvče zemřelo v důsledku střelného poranění. Mrtvou ji našel otec s dědečkem.

hlavapata123 ( 7. května 2010 15:31 )

Přimlouvám se, za řádné a poctivé vyšetření Terezčiny smrti. Lidé tady ví, co je to za rodinu a uvědomovala si to asi i Terezka. Možná, že se svěřila i někomu staršímu, nejen spolužačce. Dítě si holt rodinu nevybere, navíc musí trpět. Každého v okolí opodstatněně napadá, co všechno se v takové rodině holčičce asi dělo. Sousedi se bojí promluvit. Dům hrůzy, ve kterém bydlela a zejména pak obyvatelé, není vhodné prostředí pro výchovu žádného dítěte. Polovina je mentálně zaostalá, se vším co k tomu patří a otec je gauner odněkud z Děčína. Není policista. Holčička pořádně nevěděla kdy a kde je doma. Celá léta se dávají zbrojní průkazy psychopatům jako je pan P. Sochor a ještě policie tutlá jejich totožnost. Zamezuje tak pravděpodobnosti, že se lidé ozvou. Lidé mluvte, řekněte vše i o svém strachu policii. Reportéři Blesku nenechte je tutlat tak strašné věci.

supermisa ( 5. května 2010 12:09 )

V dnešní době, kdy zákon umožňuje držet zbraň komukoliv psychicky zdravému, může její otec dělat cokoliv. Od státního zaměstnance přes zlatníka až po managera. Je ale pravda, že je stále v obyčejné rodině zbraň spíše výjimkou. Pokud z této tragédie vzejde nějaké poučení pro širší obyvatelstvo, věřím, že se to časem dozvíme. Proč ale špekulovat a napadat lidi kolem Terezky předčasně.

sakra ( 5. května 2010 11:30 )

Alespoň mohla policie zveřejnit čím byl její otec, když měl doma zbraň.

bartosjanek ( 5. května 2010 07:07 )

Kdy asi Plesk napadne že jí unesli ufouni nebo postřelila velryba, je to celé postavené na hlavu. Redaktoři Plesku by se někdy mohli zamyslet a přestat psát blbosti alespoň když se jedná o tragedie. Zkuste zase tu pohádku třeba o Bartošový s Pomejem

supermisa ( 5. května 2010 01:26 )

Policie neposkytla jedinou informaci, ale Plesk ví, že to byla sebevražda ????? Škola o tom nemluví, ale s Pleskem diskutuje o tom, jak se holčička učila, jak se chovala a s kým kamarádila ? S nikým nekamarádila, ale spolužačka ví o jejích poměrech doma ? Jo, dohady bez informací jsou pro bulvár hrozná věc. Mohlo v tom být cokoliv. Od náhody po šikanu ve škole. Nechte to na Policii a nepiště blbosti předčasně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání