Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Co si čtenáři myslí o tom, že ČSSD platí své publikum?

Řídil publikum Petr Benda? Nebo někdo jiný?
Řídil publikum Petr Benda? Nebo někdo jiný?  (Autor: Blesk - Jiří Hadač, Helena Lacinová)
Autor: jos, pes - 
8. května 2010
05:00

Podle Českého rozhlasu si ČSSD v Ústí nad Labem najala "publikum" za 300 Kč, aby povzbuzovali Paroubka a bučeli na Gandaloviče z ODS. Co si o tom myslí čtenáři Blesk.cz?

Čtenář Kramora si myslí, že za vším stojí paradoxně ODS: "Tohle může vymyslet jen Ičko Langerů. Takovou blbost. Ať Ti hoši z Modrého týmu se jmenovitě představí a ne jedna baba povídala. Lidi, kdy už konečně přestanete věřit takovým blábolům. Za tři stovky by žádnej puberťák bučet nešel."

Jarda304, je toho názoru, že Paroubek zaplatí všechno: "Hitlerovi nacionální socialisté měli SA, Kléma Gottwald Lidové milice a Paroubek Kočkovy kluky a trénované judisty. Nedávno si platil gratulanty ve vlaku, včera bučící brigádníky."

Čtenář s nikcem Pamatovak si myslí, že se to dalo čekat: "Očekávaný postup oranžových. V touze po moci udělají vše a slíbí všem všechno. Zvlášť nyní, kdy pociťují obavy ze situace v Řecku a Velké Britanii, socialistického Portugalska, Španělska. Tento vývoj kříží jejich plány a ambice."

Jana95 se dobře bavila, i když není jisté, že to k smíchu je: "Nejlepší na tom bylo, jak mladík četl dotaz z papírku, kterému evidentně nerozuměl. Další "neplacený" borec se ptal sice z hlavy (ovšem evidentně ne své hlavy) na ideové technologie místo informační technologie. Potlesk a bučení... jen tak dál, jedno z mnoha zábavných ztrapnění levicové strany."

Xaverd si také myslí, že za vším může stát ODS: "Možná je to nechutná provokace ODS proti ČSSD. Měl jsem včera v poštovní schránce rekomando dopis s výhružným nádechem, ať nevolím ČSSD, nebo bude zle!! Tak nevím, co si mám o tom myslet. Zřejmě asi nepůjdu k volbám."

Smrk rezignoval na českou politickou scénu zcela:
"Přátelé klídek - je úplně jedno, která strana to praktikuje - oni politici jsou totiž všichni stejní bez ohledu na stranické barvy."

A CO SI O ČESKÉ POLITICKÉ SCÉNĚ MYSLÍT VY? ŘEKNĚTE NÁM TO V DISKUZI POD TÍMTO ČLÁNKEM!

simeon ( 14. května 2010 09:48 )

jo? a kde? pivo za kačku beru klidně i prasatům, je to dobrá výživa

antoniocosi ( 13. května 2010 15:50 )

bohužel... ale myslím, že to dohromady nedaj ani s těma rudejma kokoskama...

antoniocosi ( 13. května 2010 15:47 )

Nechybí Ti v nicku D pře a ???

antoniocosi ( 13. května 2010 15:46 )

Tak si je prohlédni pořádně,Ty socanský netáhlo Kdyby jsi byl objektivní,což vy neumíte...tak Ti musí být jasné,že se řítíte do sr...ček a nick máš dobrej... opravdu vám to přijde DRAHO !!!

antoniocosi ( 13. května 2010 15:42 )

jsi normální??? Asi ne...tak čti !!! http://domaci.ihned.cz/c1-40620600-kdo-je-muz-ktery-dal-paroubkovi-13-milionu-obchodnik-jenz- narazil%20-na-sazku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa