V sobotu byla vyhlášena Jitka Válková Českou Miss 2010. Studentka katolického gymnázia překvapila na večírku vyhlašování tím, že se odvázala při zpěvu divokých rockových písní. Jitka odpovídala na vaše dotazy.

Miss
Autor: David Malík
Česká Miss Válková: Hned ukázala kalhotky

Fotogalerie
8 fotografií

aHOJ Jitko jste krásná slečna navštívila jste někdy Jihlavu? Zdraví Andrejka se Zuzankou z Jihlavy:) (Andrejka a Zuzanka) 
Ahoj, Jihlavu mám moc ráda, dokonce jsem tam byla i na pěvecké soutěži.
AHOJ JITKO,JSI VELMI PODOBNÁ IVĚ KUBLEKOVÉ :)CHTĚLA BYCH SE TĚ ZEPTAT, JAKÉ MÁŠ ZKUŠENOSTI Z MODELINGEM A JAK SE TĚŠÍŠ NA REPREZENTOVÁMÍ ČR NA SVĚTOVÝCH SOUTĚŽÍCH KRÁSY A JESTLI VĚŘÍŠ V ÚSPĚCH NA TĚCHTO SOUTĚŽÍCH :)  (JANA UTL.) 
Ahoj Jani, nejsi jediná kdo mi to říká a děkuji. :-) S modelingem nemám příliš zkušeností.
Ahoj Jitko :) slyšela jsem, že jste se po vyřazení v Česko-slovenské Superstar psychicky sesypala, co je na tom pravdy? A jak zvládáte trému a stres?  (Iva) 
Vůbec , jen jsem plakala, ale po hodině jsem si uvědomila , že i tohle byl úspěch a yla jsem za všechno ráda.
Byla jste mou favoritkou hned od začátku vysílání. Buďte skromná a stále taková miloučka. Nenechte si vzít skromnost a nebuďte otrokem novinářů a fotografů, kteří již dnes vytáhli na Vás snímky z večírku. Dávejte na sebe pozor a přejí jenom samé úspěchy a radost z vítězství. Zasloužíte si ho. Jana (jana) 
Ahoj Jani, děkuji Vám moc. Určitě zůstanu taková jaká jsem i když se bude psát cokoliv jiného nedejte na to. Budu pořád ta Jitka Válková, taková, jaká jsem byla před soutěží.
Ahoj Jitko chtela by jsem se te zeptat , planovala si od mala ze nekdy pujdes na miss ? diky za odpoved a preju mnoho uspechu . (katha) 
Hezký den, ne, neplánovala jsem to, ale přála jsem si být modelkou nebo zpěvačkou. :-)
Jaké bylo vaše účinkování v Česko-slovenské Superstar? Proč jste se do takové soutěže přihlásila? (Petra) 
Byla to pro mne obrovská zkušenost a jsem za to moc ráda, že jsem se dostala tam, kam jsem se dostala. Bylo to ale také hodně náročné.
Ahoj Jitko, Nechala byste se vyfotit do Playboye? svléknete se někdy?  (David) 
Ahoj Davide, určitě ne. :-)
Hodláte něco udělat s těma upíříma zoubkama ? Ten úsměv není opravdu nic hezkého. (lorka) 
Tak uvidíme....možná... :-)
Jitko, jak si udrzujete vasi stihlou postavu? (Radmila) 
Tak snažím se zdravě jíst a sportovat. :-) Ale určitě to nějak nepřeháním.
Dobrý den, máte příbuzné v Karlových Varech? (Petr) 
Dobrý den, tak v Karlových Varech příbuzné nemám.
Ahoj :) co to tvé rockové vystoupení? pekne si se odvázala... často takhle řádíš? chodíš na diskotéky? (lucka) 
Na diskotéky často nechodím, ještě jsem ani nezažila kocovinu. Řádím jen na pódiu... :-)
Zdravím, čeho byste chtěla v životě dosáhnout? Dáte se na charitu?  (Vaše jméno) 
Určitě bych se charitě chtěla věnovat.
Ahoj Jitko :) zkusila bzy někdy sex se ženou? jinak držím ti palce !! (Vaše jméno) 
Nikdy bych sex se ženou nezkusila a ani sex ve třech. NIKDY
Máte nějaké sourozence? Jaké jste měla dětství? díky za odpověd (Jan) 
Ano, sourozence mám, mám starší sestru a bratra. Dětsví jsem měla krásné díky svým starostivým rodičům a díky hodný sourozencům.
Máte krásně bílé zuby, ale křivé, dáte si srovnat postranní řezáky? Vypadáte trošičku jako krásná úpírka.  (Rybička) 
Ahoj rybičko, děkuji a pochvalu a já myslím, že křivé zuby to nejsou, jen mám trochu špičáky :-D budu uvažovat o srovnání, ale zase se tím od ostatním odlišuji.
Jitko, jaká je Vaše opravdová výška. Vy nemáte ani 170 cm. Děkuji za upřímnost.. (Radka) 
Já myslím, že 170 cm mám, ale upřímně si myslím, že výška nehraje tak zásadní roli. Jsou důležité i ostatní vlastnosti. Člověk nemůže být dokonalý, kdybych byla třeba vyšší, neuměla bych zpívat. :-)
Dobrý den, jaký je Váš vztak ke kavám? (Petr) 
Dobrý den Petře, kávu příliš nepiji, dávám přednost meltě nebo například špaldové kávě a podobně.
Ahoj, je pěkné, že to vyhrála holka ,které to má v hlavě srovnané. Hlavně se nenech nikým oblbnout a bud stále svá:) Seš pěkná a citlivá slečna tak nevím, zda je ten svět modelek bulváru a pomluv přímo pro tebe. Ale pokud jej učiníš lepším proč ne. Měj se krásně a pozdravuj Pí Juránkouvou. Myslím, že ti držela nejvíc palce z celé školy. Standa (Bývalý student KG) 
Bude to hodně náročné. Jsem připravena, že se budou objevovat škaredé věci, které neudou pravdivé a něktěré lidi to ovlivní. Ale myslím, že přátelé a lidé kolem mne ví, jaká doopravdy jsem a neovlivní je nepěkné články. Tak ahoj Stando
Jsem nadšená z vaší krásy, jsem hrdá na to, že děláte Třebíči takovou nádhernou reklamu. Fandili jsme vám celá naše rodina a spousta mých kámošů od samého začátku!! Moc krásně se usmíváte a máte krásnou a urozenou tvář :)))! Jitko, gratulujeme a prosím vás, jak si udržujete svou krásu? Co nejraději snídáte? Večeříte nebo se držíte večer zkrátka kvůli postavě? Jaký máte ráda parfém? (Zina z Třebíče) 
Ahoj Zino, tak tímto bych Třebíč ráda pozdravila a už se moc těším až přijedu. Třebíč je krásné město a mám je moc ráda. děkuji za vaši podporu. Jinak parfém používám : Chanel- Chance. Určitě večeřím, ale snažím se jíst zdravě. Snažím se cvičit, aspoň každý večer udělat pár cviků pro lepší pocit. :-D :- ) Ale nepřeháním to.
úsměv máte nádherný jitko, fakt jste kus krásný ženský, snad vám to vše kolem miss hlavu nezamotá špatným směrem, ale pokud jste věřící, tak věřím, že zůstanete pokorná k životu a budete žít v dobrém duchu. Jitko, chodíte pravidelně do kostela? a ke zpovědi? ještě jednou gratuluji, jste krásná!!  (Zdeněk a Karolína Dejmalovi) 
Ahoj Karolíno a Zdeňku, do kostela chodím na mše, které máme v rámci studiu na gymnáziu, ale pravidelně nechodím. Myslím ale , že se člověk při nich dost často obohatí. :-) děkuji vám za podporu a přeji hezký zbytek dne
Od Blesku je to ubohe ukazovat ,fotky tvych kalhotek... (Jaromir Slavik) 
Ahoj Jaromíre, co naděláme, bohužel takový je bulvár. Včera jsem už to také obrečela, ale řekla jsem si, že jsem si tuto cestu vybrala a musím být silná. Drž mi palečky..
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli máš zkušenosti s modelingem. :) (Pája) 
Ahoj Pájo, zkušenosti mám opravdu minimální. Ale pílí se dá všechno zlepšit a já na sobě hodlám určitě pracovat.
Dobrý den Jitko! Moc Vám blahopřeji k vítězství, byla jste od začátku má favoritka. Chtěla bych se Vás zeptat, která z "konkurentek" Vám nejvíce přirostla k srdci a která se Vám nejvíce líbila? Děkuji. (Markéta) 
Hezký den Market, tak čím více se blížilo finále, tím více jsme se začaly s ostatními finalistkami poznávat a čím dál více rozumnět, jsem ráda za to, jaké holky byly... :-)
Hezký den, při prvním pohledu na sobotní obrazovku, jste byla pro mne jasná favoritka. Blahopřeji k vítězství. Charakterizujte prosím svoje představy o životním partnerovi. Děkuji (jirka) 
Děkuji Jirko, moc moc moc. Můj partner by měl mít charizma, měl by být hodný, milý, měl by mít smysl pro humor. :-)
jsi moc hezká od začátku jsi byla mou favoritkou,ale chci se zeptat která podle tebe byla s holek největší favoritkou? děkuji a přeji hodně úspěchů. (evička) 
Ahoj Evičko, musím říct, že všechny holky byly něčím zajímavé a každá jsme byla jiná. Jsem strašně ráda za to, že jsme mezi sebou měly krásný vztah.
Ahoj Jitko gratuluji ti k vítezství. Třeba si na me pamatujes jak jsi jezdila k babicce k Válkové kamarádili jsme se spolu... Pamatujes si me? A jeste jednou gratuluji  (Ivet ) 
Ahoj Ivi, tak už si na to moc nevzpomínám,ale vím, že jsem s nějakou holčinou jezdila na takových autíčkách za domem. :-D Třeba se potkáme zase u babičky
Ahoj jak se cejtiš jako krasna miska :-) Nejkrasnejši žena čech  (Jaromir Slavik) 
Popravdě jsem nesmírně šťastná a zároveň strašně unavená... :-)
Ahoj Jituško, Ty jsi ta nejkrásnejší MISS a ten nádhernej nosánek, tak sladoučkej! Krása! (Tomík) 
Ahoj Tomíku, moc ti děkuji a posílám pozdrav.
Ahoj Třebíč zdraví do Prahy .. jsi krásná,krásná a krásná ...... plánuješ nějakou velkou šou třeba v Třebíči na náměstí? (Olda) 
Ahoj Oldo, no myslím, že to není špatný nápad. :-D :-)
Jitko moc gratuluji k vitezstvi bylo zaslouzene. Mate u me jeste plus body za rockove vystoupeni. Otazka zni, chtela by jste se jednou venovat hudbe?  (Radmila) 
Ahoj Radmilo, děkuji. Určitě se nechci zpěvu vzdát... :-) Nejraději bych spojila modeling s hudbou.
ahoj s gratuluji k vítězství jsi hezká a pripadáš mi i milá hodně uspechu (marcela) 
Děkuji moc Mercelo, jak říkám, bude to náročné...Hlavně budu muset mít pevné nervy.
Moc gratuluji, bylo to spravedlivé rozhodnutí, moc jsem ti fandila! Pěkně si ten titul užij!  (Alice) 
Děkuji Alice...Držte palečky
Ahoj, už víš kdy se dostaneš domů do Náramče? A myslíš, že ve svém nabitém diáři budeš mít čas zajít na zábavku do Doubí? (Petr ) 
Ahoj Petře, domů se dostanu snad o víkendu a moc se na to těším.
Jitko, proc katolicke gymnazium? A co dal? (Radmila) 
Tak katolické gymnázium je v překladu všeobecné, vybrala jsem si je hlavně kvůli tomu, že je zaměřené na jazyky a je zde latina. Což je určitě výhodou. Dál bych ráda na vysokou školu, obor zdravotnictví.
Dobrý den, nepřipadalo Vám trochu ponižující absolvovat tzv. volnou disciplínu, jen proto, aby p. Maláčová pobavila diváky? Bylo to vrcholem trapnosti a nevkusu, zajímalo by mně, kolik těch červíků snědla p. Maláčová???? (Soňa) 
Dobrý den,myslím si, že to bylo právě naopak skvělé. Jak často přece můžete zažít krmení tygra šlehačkou a podobně. Já sem si to moc užila tu svoji adrenalinovou disciplínu...
Dobrý den Jitko, moc gratuluji k vítězství, vyhrála jste právem. Zajímalo by mě, jakým směrem se chcete vydat po maturitě, a také na co se chcete zaměřit v oblasti charirativní činnosti. (verča) 
Dobrý den Verčo, moc vám děkuji. Určitě se chci vydat tím správným směrem. Chci určitě úspěšně dostudovat a ráda bych se zaměřila i na charitativní činnost. Ráda bych se zaměřila na děti, ale i na starší lidi .
Dobry den, jakozto studentka gymnazia by jste nemela mit problem s nasledujici otazkou. Kolik je -1 na druhou? A kolik je (-1) na druhou? (Ludvik Zkoumavy) 
Tak mínus jedna na druhou je mínus jedna, když je jednička v závorce pak je to jedna kladná :-D :-)
Především gratuluji, byla jsete moji favoritkou, téměř bez konkurence :-) a chtěla bych Vám nejen popřát abyste uměla využít tohoto vítězství ve svůj prostěch ,ale i ve prospěch ostatních :-). Máte nějakou představu jakým směrem byste chtěla své vítězsvtí,tedy prospěšnost z vítězsvtí, zacílit?  (JItka Kryšpínová) 
Ahoj Jitko, určitě mne teď čeká spousta práce a těším se na to.
Ahoj fandila jsem Ti, přeji mnoho úspěchů ve světě:)))jseš moc sympatická a máš krásný úsměv:)) (Maki) 
Tak to ráda slyším, že se ti líbí můj úsměv, děkuji
chodíte na facebook díky suchá(10) (klára) 
Ahoj Klárko, ano FB mám a chodím tam.
Ahoj Jitko :) máš přítele? a byla jsi už někdy doopravdy zamilovaná? Jinak jsme ti moc fandili a jsme rádi, že jsi to vyhrála právě ty :)) (Iva ) 
Nechtěla bych nic zakřiknout, něco se rýsuje a ráda bych¨, aby to vyšlo. Děkuji i za vaši podporu. Jinak už mám za seou velkou první lásku, která trvala asi 3 roky a jsem ráda, že si s bývalým přítelem moc rozumíme i nyní.
Ahojky, věříš v boha? jaké náboženství vyznáváš? (Romana) 
Ano, věřím v Boha
Dobré dopoledne, chtěla bych vám Jitko pogratulovat, moc jste se nám všem doma líbila a vyhrála jste na celé čáře, to je bomba, takhle krásnou miss jsme snad ještě neměli! Snad jen jedině tenktát Ivanka Christová byla přirozeně krásná a ušlechtilá a pak až VY! Držíme palce v tom šíleném kolotoči , co vás jistě čeká, nedejte se a nesejděte na špatnou cestu, poslechněte vždy srdce a necht vás Pán Bůh ochranuje. (Ivka_zal32) 
To je od vás moc milé, děkuji Vám. Určitě palečky budou potřeba a hlavně silné nervy..
Dobry den!Jsem rad jsi vyhrala Ceskou MIss 2010.Moc Vam preju.Jsem z Prahy,pracuju jako ucitel ve skole pro sluchove postizene.Theodor (TeoFord@email.cz) 
Děkuji vám, určitě to ude náročné , ale budu se snažit.
líbíte se mi a ta miss word Machová je dost nepěkná ani nevím jak ji mohla porota vybrat, jaště, že jsme to my diváci napravili a vybrali vááááááááááááááááás! (POLÁK JARDA) 
Já myslím, že porota zvolila také dobře. Veronika je moc krásná, ale děkuji vám moc
Dobré skoro poledne, slečno Jitko! Moc Vám gratuluji k vítězství!!! Snila jste někdy, že se stanete Miss? Jak na Vás působila Miss Universe, slečna Fernandéz? Kdy odlétáte na Miss Universe? Už jste viděla Váš nový byt? Jaké máte ráda jídlo? Co nejraději nosíte, jaké barvy máte ráda? Sedí na Vás vaše znamení? Kdyby byly v soutěží volné disciplííny, jaká by byla ta Vaše, asi zpěv že ano? Co plánujete za studium po gymnáziu? Jaké jsou Vaše nejoblíbenější předměty ve škole? Ještě jsem četla, že nemáte ráda své upíří zuby - teď hodně letí upírská sága Stmívání - četla jste ji? Děkuji za odpovědˇ , krásný den!!! Chtěla jste vyhrát spíše Českou miss a jet na miss universe anebo jet na miss world, je v tom rozdíl? Pojede slečna Machová pouze na soutěž anebo se bude ukazovat všude s vámi? Je Vaše výhra větší než ta její??? (Petra Hudáková) 
Dobré poledne, děkuji vám, tak to víte, že každá z finalistek jsme si přála se umístit. S Miss Universe jsem si nestačila popovídat a poznat ji, ale určitě je to krásná dívka. Zatím nevím, kdy a kde bude Miss Universe. Nový byt jsem ještě neviděla...ale těším se. Já jídlo miluji, hlavně teda různé speciality, nedávno jsem ochutnala kozí sýr, mám ráda amarant, pohanku, bio potraviny. Mám ráda barvičky, ale ráda nosím i černou. Myslím, že moje znamení mne naprosto vystihuje. Kdyby byly volné disciplíny určitě bych zpívala. Po gymnáziu bych ráda studovala vysokou školu nejlépe v oboru zdravotnickém. Děkuji za vaše dotazy a přeji hezký zbytek dne Petro.
Ahoj Jitko, jak si strávila včerejší den po vítězství? =) (Karel) 
Ahoj, včerejši večer byl náročný a ještě to bude hodně náročné...Jsem unavená, ale zároveň jsem nadšená ze všeho.