"Tak Jitku znám jako finalistku, prvně jsme se viděli na castingu, ale se všema holkama jsem se znal stejně, ale moje osobní favoritka je Jitka," řekl Cipra. Na obou je vidět, že vztah je teprve v začátcích a hodně čerstvý. Už podle reakce Mirka Cipra: "Určitě si píšeme a voláme. A teď, když je po miss, tak už se můžeme stýkat, sympatická mi je a možná mezi námi něco vzniká, do budoucna ale nevidím."

Jestli během soutěže Česká Miss vznikl nějaký střet zájmu, Cipra razantně popírá. "Střet zájmu to rozhodně není, protože během sostředění České Miss jsem s Jitkou nic neměl, nyní je po Miss a já jsem svobodný člověk, teď může začít cokoliv, jelikož už nejsme pod soutěží, tak nám nic nebrání v následném vztahu, určitě si s ní mám co říct."

V dnešní době věkový rozdíl dvaceti let už nehraje žádnou roli, Mirek by sice rád založil rodinu, ale přiznává, že na ženy zatím neměl moc štěstí: "Měl jsem jeden vážný vztah před dvěma lety, chodili jsme spolu tři roky, nyní jsme dobří kamarádi, jinak od té doby to vesměs byly jen marné pokusy."

Jak nám sám přiznal, pro něj je ve vztahu nejdůležitější, že si s holkou má o čem povídat, třeba i několik hodin v kuse. Na otázku Blesk.cz, co si myslí o Jitce a jaký k ní má vztah, Cipra odpověděl:

"Jitka na mě udělala velký dojem. Je to hrozně hodná a skromná holka, dobře vychovaná a rozhodně ji vítězství v Miss nezkazí, pokud bude mít dobré vedení. O Jitku zájem určitě mám, líbí se mi," uzavřel podnikatel Mirek Cipra.

Fotogalerie
4 fotografie