Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Paroubek vzkazuje sportovcům: Dám vám 1,5 miliardy z loterií!

Jiří Paroubek se snaží získat na svojí stranu sportovce
Jiří Paroubek se snaží získat na svojí stranu sportovce  (Autor: Michal Beránek (Sport))
Autor: INT, val - 
19. března 2010
20:15

"Sportovec" a šéf ČSSD Jiří Paroubek dává ve volební kampani něčekaně velký prostor podpoře sportu.  V pátek slíbil šéfům sportovních svazů, že po volbách do sportu zamíří 1,5 miliardy korun z loterií!

Fanoušek Slavie Jiří Paroubek vábí voliče na to, že pomůže sportu miliardami z loterií a sázek. Peníze slíbil šéfům sportovních svazů, které v pátek přijal v Lidovém domě. Paroubek by v případě vítězství ve volbách rád do sportu nalil více peněz. A základem má být právě 1,5 miliardy korun z loterií. "To je naše základní představa," řekl iDnes.cz předseda sociální demokracie.

Už dřívě přišel s tím, že společnosti s obratem vyšším než 5 miliard korun by měly odvádět jedno procento z daní na sport či kulturu.

Šéf socialistů chce po volbách vzít sport ministerstvu školství a převést ho přímo pod úřad premiéra. Na nedávném setkání s Haškem už také Paroubek rozvíjel představy o tom, jak by Česko a Slovensko mohly společně uspořádat fotbalové mistrovství Evropy

arthei ( 20. března 2010 16:27 )

"Nechci vás pánové urazit, ale kdo z vás na to má?" je dnes již legendární výrok, takže hádám, že peníze dá Paroubek ze svýho, protože kdo má, ten se má rozdělit, anebo mu to zdaníme, to jsou další myšlenky ČSSD, tak proč by se podle toho nemohl pan předseda zachovat? Sportovci jeho dar rádi přijmou a my budeme rádi, že místo schodku nespadneme rovnou do jámy, ze který se nevyhrabeme ani 100 let po socanech.

oldedek ( 20. března 2010 13:15 )

Panděroubkovi z toho mastnýho hnije mozek - jaký já vám dám - dáváš i z mýho ty genitále...

roval ( 20. března 2010 12:45 )

když je někdo tělem i duší sportovec jako Paroubek, pak jistě bude sport protežovat.

torro ( 20. března 2010 09:59 )

prestan nas lakovat vsichni vime co jsi za h.o.v.a.d.o

arcaben ( 20. března 2010 07:24 )

ještěže ho nikdo nevidí!!Mám dojem,že ho dal do čistírny a nějak se mu srazil......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa