Kinská se po boku Kocába pohybovala několik let. Vztah s ženatým mužem, který se tehdy neměl k rozvodu s americkou manželkou Marshou, ji ale nemohl uspokojit, a tak se s ním rozešla.

Šťastná s Králem

Nyní je šťastná s výkonným ředitelem hotelu, moderátorem a zpěvákem v jedné osobě Tomášem Králem. Ten se také podílel na její sólové prvotině, poprockové desce Rozinka v krému, kterou vydává pod jménem Emily a příští týden ji pokřtí Lucie Bílá. To, že ji vydává právě teď, podle zpěvačky rozhodně není marketingový tah. „Desku jsem připravovala více než rok. Vychází tak, jak to bylo naplánované,“ řekla Blesku zpěvačka, která si dvě písně na desce sama otextovala. „Texty nejsou komplikované,“ upřesňuje.

Pražský výběr více nikdy?

A proč přestala Kinská zpívat se svým bývalým milencem v jeho kapele Pražský výběr 2? „Vystupovat s takovými muzikanty byla pro mě pocta, ale nechci být v projektu, který existuje, ale nefunguje,“ tvrdí zpěvačka, která kvůli manželovi opustila Prahu, žije v Karlových Varech a do metropole dojíždí jen za prací. Vystupuje i v Divadle Ta Fantastika v muzikálech Láska a Excalibur. V něm se na jevišti potkávala i s Kocábem.

Fotogalerie
1 fotografie