V New Yorku žijící topmodelka Petra Němcová, které svého času učarovala i expertovi na ženskou krásu, Bruce Willisovi, se dokonce umístila na sedmém místě. Až po Kateřině Kristelové nebo Lucii Bílé! Krainová skončila čtvrtá, Česká Miss Lutovská devátá a top desítku uzavírá vnadná Erbová.

Opět se zkrátka potvrdilo, že svůdná přitažlivost je pojem relativní a sympatie v jejím hodnocení hrají nemalou úlohu. Čtenáři Blesk magazínu vybírali nejsmyslnější ženu Česka z šedesátky osobností. Desítku z nich představujeme v následné galerii. Můžete dámy navzájem porovnat.

Fotogalerie
5 fotografií

Odborníci versus vox populi

Zavolala jsem několika profesionálům, kteří s ženskou krásou pracují. Fotografovi, vizážistce, stylistovi, scoutovi (hledači typů pro modeling) z jedné prestižní agentury. Doslova všechny překvapilo, že se Lucka Vondráčková stala sexsymbolem. Nechápali ani páté místo moderátorky Kristelové či sedmý post Petry Němcové. S druhým místem Jitky Čvančarové problém neměli. „Ano, tohle je sexy ženská,“ říkali.

Mnou oslovení znalci se s názorem hlasující veřejnosto dosti rozcházeli. Bohužel všichni své mínění řekli mimo záznam. Nikdo z nich nechtěl být jmenován, aby si nezadal. Nikdo neměl chuť s hlasem lidu polemizovat. Hlas lidu, hlas boží, říká se…