V taneční soutěži bude Chodúr zpěvem doprovázet soutěžní taneční páry.

Nad Chodúrovým rozhodnutím mnozí kroutí hlavou. „Vůbec jsme to nečekali,“ přiznal člověk z organizačního týmu Let´s Dance. „Je to docela krok stranou. Vítěz pěvecké soutěže by měl mít plné sály, a ne zpívat jako doprovod s orchestrem,“ dodal.

I Miro Šmajda, který přijal nabídku tančit, je z rozhodnutí bývalého rivala překvapený. „Trochu mě udivilo, že do toho Martin šel,“ řekl Blesku. „S orchestrem, se kterým budu zpívat, vystupuju i normálně,“ vysvětlil Chodúr. „Navíc tam bude podobný produkční tým jako v SuperStar a já mám ty lidi moc rád. A hlavně budu moci veřejně zpívat, což je pro mě nejdůležitější,“ dodal Martin. Tím skutečně pravým důvodem však bude honorář, který za své účinkování dostane. Podle informací Blesku jde o šestimístnou sumu, která je pro začínajícího zpěváka velmi lákavá.


Leona Šenková se vyfikla: Mám ráda gotiku!

Leona má ráda gotický styl
Autor: Vlastimil Raška, archiv Leony Šenkové

Finalistce Česko Slovenské SuperStar Leoně Šenkové (16) odvaha rozhodně nechybí. Alespoň při výběru oblečení pro první profesionální fotografie šly rozpaky stranou. „Mám ráda gotiku, a tyhle šaty mi sedly,“ přiznala zpěvačka, jejíž dmoucí dekolt šaty taktak udržely.

Novými fotografiemi chtěla udělat radost nejen sobě, ale i kapele Komat, která v rodných Chvaleticích slaví koncem března desáté narozeniny. „Já jsem v Komatu jen pět let, což ale taky není úplně krátká doba,“ přiznala finalistka.