Po představení jí předal pugét oblíbených růžových růží, potom se neudržel a vlepil Martě vášnivý polibek. To udělal Viktor na veřejnosti poprvé! Doposud se k Martě choval rezervovaně a vřelé city k ní projevoval jen v soukromí. Brzy nastane zřejmě doba, že se oba milenci přestěhují do společného bytu.

Viktor poprvé Martu líbal na veřejnosti

„Marta byla vynikající. Měl jsem oči jenom pro ni. Skvěle zpívala i tancovala a k tomu ji ještě moc miluju,“ básnil Viktor na adresu Marty. A dodal: „Bezvadný muzikál, jen to divadlo mě štvalo. Je to tam stísněné. Kdybych věděl, že to jde, tak bych si jako přítel Ilony Csákové požádal kvůli nohám o přístavek.“

Jinak Viktor zářil a podrobil se i seznamovačce s Martinou rodinou. „Se všemi rodinnými příslušníky jsem ještě neměl tu čest. Jen s macechou Martinou, její dcerou Eliškou a tátou Petrem,“ přiznal Viktor. Petr Janda byl jediný, kdo v divadle chyběl.

„Táta je s rodinou v Austrálii, hraje tam pro krajany. Slíbil mi, že až přiletí, hned se na mě přijde podívat,“ svěřila se Marta a představila Blesku, stejně jako Viktorovi, ostatní členy rodiny.

Fotogalerie
6 fotografií