Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Čtenáři vzkazují Topolánkovi: Daní už máme dost!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos - 
24. února 2010
04:52

ODS uvažuje o tom, že po volbách kvůli špatnému stavu státní kasy změní princip vybírání daně z nemovitosti. Topolánek a jeho parta chtějí vyšší sazbu pro majitele dražších domů nebo pro ty, kdo vlastní více nemovitostí. Co si o návrhu myslí čtenáři Blesk.cz?

Čtenář Derek napsal: "V ODS už musí bejt všichni uplně blbý. Daň pro bohaté... Komu z těch našich politiků dojde, že to tzv. bohatí stejně budou kompenzovat na těch chudších, protože jim nic jiného nezbyde. Žádný současný politik teto zemi nepomůže."

Fantasta napsal: "Touha po moci jim úplně vygumovala hlavy.
Takže za vydělaný a hlavně zdaněný prachy koupím domek, opravím materiálem, na kterém je daň spotřební (koupím za zdaněný prachy) a pak platím daň jako prase protože naše "vládní špičky" neumějí hospodařit a tak ždímou a ždímou."

Čtenářka Raspina byla hodně tvrdá: "Na tvoje sliby Mirku s gulama už asi málokdo naletí. Před volbami se můžete přetrhnout. Zakaž raději svojí konkubíně takovou "charitu" jakou činí v Lata Brandys klubu. Je to ubohé."

Siroky 11 se také divil: "To je ale zajímavé! Vždyť právě toto Topol a ta jeho nejbližší mafie odmítali!!! Nyní když se jedná o existenci strany ODS, tak budou dělat líbivou politiku? Zde vidíme, jak jsou o svých pravicových názorech přesvědčeni! Jedná se jim pouze o koryta!"

Čtenář Sakra byl stručný: "Ten, kdo má "byt" za 50 melounů jako Mareš, nebo za 200 melounů jako Bakala, ten si peníze na "zvýšenou" daň vždy nějak sežene."

Který článek čtenáře v diskuzi takto "namíchnul"? Jmenoval se "Levičáci" z ODS chystají daň pro bohaté. Přečtěte si ho!

beruska111 ( 24. února 2010 21:25 )

Všichni, jak tam sedíte si seberte tužku, polštář a vypadněte. Už máte dost, už jste dávno dokázali, že nic neumíte. Pardon, hrabat umíte!!!

quasimodo ( 24. února 2010 16:52 )

a kdo by o tom rozhodoval? Lidi co sedi na FU, kteri maji mercedesy, totez celni sprava a podobni urednicci.

quasimodo ( 24. února 2010 16:40 )

a koho tak volit?

quasimodo ( 24. února 2010 16:40 )

Mno pokud nemam na dan za obrovsky barak, tak ho prodam a poridim si byt, nezni to logicky?

quasimodo ( 24. února 2010 16:39 )

jasan kristalove cisty stando

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa