Bavič Zdeněk Izer sliboval, že k soudu přinese důkazy, ty však nedodal. Tvrdí, že kvůli štěkotů psů paní Průšové nemůže v noci klidně spát a je neustále rušen. Věc došla až tak daleko, že se sousedé začali spolu soudit. Dá se s celou záležitostí něco dělat?

Zdeněk Izer selhal. Slíbil předložit soudu důkazy, ale nakonec je nedonesl.
Autor: Jiří Hadač
Smutný soud baviče Izera

Pod článkem se rozhořela vášnivá diskuze. Podívejte se, co Zdeňku Izerovi a paní Průšové radí a vzkazují čtenáři Blesk.cz

Kris1110 svým příspěvkem částečně potvrdila tvrzení paní Průšové"
Byla jsem na návštěvě za paní Průšovou a zažila, kdy pan Izer stojí na svém stupínku za zdí a natáčí nás i když se jednalo o pouhou kávu na zahradě a kdy sprostě nadával jen tak bez důvodu nám všem, že jsme p...! Pokud má člověk barák na venkově a kolem dokola plno psů, je asi normální, že občas zaštěkají. Paní Průšová má psy vycvičené, chodí s nimi pravidelně na výcvik a když tam občas hodí nějaký kámen nebo napadá paní, tak je normální reakcí psů, že ho nemají rádi a štěkají, když "šmíruje" za zdí..

Fotogalerie
3 fotografie


Lea61 přidává svůj zážitek s nočním štěkotem ve městě:
Mimo sousedů znepřátelených stran asi nikdo z nás neví, kde je skutečnost. I když musím podotknout, že sedm psů, to je fakt nářez. Už to není ani o vesnici. Bydlím ve městě a v noci mě budí pravidelně po půlnoci štěkot psů a řev jejich majitelů. A to vždy v počtu max. 2 psů. Když by jich začalo unisono všech 7, tak bych si hodila mašli. Mám psi ráda, ale musí být vychovaní.

Martci se podělil se svou, velice hořkou, psí zkušeností:
„Kvůli štěkotu vlčáka, který byl sám na staveništi rod. domku v kotci a štěkal a vyl 24 hod., jsme půl roku, než barák dostavili, nespali. Výsledek? Vyčerpanost mého organismu, bezmezná únava, selhávání srdce,jeho následná operace, výměna všech oken v našem domku za plastová a v ložnici protihluková skla. Soused na naše upozornění odpověděl, že ho nemá kam dát. Takže co s tím? Navíc náš trpasličí pudlík byl otráven a perský kocour taky asi jako pomsta jejich 18letého výrostka za to, že jsme upozornili na nesnesitelný štěkot jejich psa. Vím, že řešení by bylo zavolat policii, ale to abychom se rovnou my vystěhovali.

akabelka také moc dobře ví, co je to hodiny štěkající pes ve vedlejším bytě:
Pejskaři jsou opravdu bezohlední. Naši sousedi mají hafánka, kterého když nechají samotného v bytě, vydrží štěkat dlouhé hodiny.Držím panu Izerovi palce, aby svůj boj nevzdal !

Znojmačka
Sousedka má prý psů 7, ale sám Izer tam prý má taky 3. A teď spravedlivě rozsuďte, čí pes je provokatér Pokud by chtěl mít klid pod svými okny, tak by i on musel ty svoje 3 kousky dát pryč. Buď a nebo. Buď si bude muset zvyknout, a nebo je dát pryč všechny z obou dvorků. To je jako když zloděj křičí - chyťte zloděje a připadala bych si trapně tahat to ještě k soudu, když si sám nezamete před svým prahem.

Sněhulkaxxx
To si opravdu myslíte, že když se odstěhujete z města na vesnici, přestane kvůli vám kokrhat kohout, bzučet včely, štěkat pes? Probuďte se, to k vesnici patří.

Další příspěvky najdete v diskuzi pod článkem.

Soutěž NejPes 2010

Pejskaři pozor: Už na začátku března začíná druhý ročník úspěšné čtenářské soutěže NejPes!

Soutěžit se bude v deseti kategoriích, rozdělených do tří kol. Na přání čtenářů jsme pro letošní ročník přichystali několik novinek, včetně kategorie Nejkrásnější pes z útulku.

Pro další podrobnosti sledujte rubriku Psí svět na Blesk.cz.