Mareš se včera zapřísáhal, že za krach manželství nemůže jiná žena! Jenže, Monika si myslí něco jiného.

„Důvodem je slečna Gabriela Dvořáková, která se nám už několik měsíců cpe do našeho vztahu a já už toho mám plné zuby,“ řekla deníku Aha! naštvaná Monika, které došla trpělivost s manželem, jenž víc než rok udržuje poměr se sexbombou Gabrielou Dvořákovou.

Marešová dále uvedla, že Mareš si musí sbalit kufry a z luxusní novostavby na Smíchově se odstěhovat do bytu v Bráníku. „Já a děti zůstaneme samy!“ okomentovala současnou situaci zkroušená Monika.

493837:wide:true:true
Leoš Mareš exkluzivně: Rozcházím se s manželkou>>

A co Mareš? S kamennou tváří pokračuje v mlžení a neustálých lžích! „Nikdy bych neopustil ženu a dítě kvůli někomu třetímu,“ řekl moderátor Blesk.cz. Podle výpovědi Moniky se navíc Leoš zcela pokrytecky tváří, jako by se vůbec nic nestalo.

To dvacetiletá Dvořáková, která rozbila manželství se dvěma dětmi, se do odpovědí zamotala úplně. „Nevím, jestli vám můžu něco říkat,“ řekla zmateně redaktorovi deníku Aha!.

Zoufalá Monika, která zůstane ve smíchovské novostavbě i se dvěma syny, doufá, že se s Leošovou Gábinou nikdy nebude muset potkat. Zřejmě by se neudržela a musela by si to s ní vyříkat ručně!