V show pod názvem Let’s Dance loni tančila mj. i Iveta Bartošová (43). Pro pány, zvláště pak pro Chodúra, jehož nadání pro tanec není zrovna špičkové, to ovšem bude oříšek.

O tom, že budou opět oba soutěžit se dozvěděli až z médií. A Chodúr navíc nedostane zaplaceno!

Televize Markíza o účinkujícíc h ve čtvrtém kole soutěže sice ještě mlží, ale Martin Chodúr i Miro Šmajda přiznali, že se na obrazovkách opět objeví. „Ano, je to pravda. Oslovili mě, abych v Let’s Dance účinkoval,“ řekl Miro Šmajda, který si ovšem netroufá odhadovat, zda v soutěži uspěje. „Vlastně nevím, zda jsem taneční dřevo, anebo tancovat umím. Nikdy jsem to totiž nezkoušel,“ smál se majitel stříbrného místa v Česko Slovenské SuperStar. Dosud neví ani to, kolik by měl dostat zaplaceno. „O penězích jsme se ještě nebavili, protože smlouva doposud není podepsaná,“ upřesnil.

Honorář by ale dostat měl. To Martin Chodúr je na tom podstatně hůř. Účast v Let’s Dance má povinnou v rámci smlouvy ze SuperStar, podle níž si své vítězství spojené s výhrou 100 tisíc eur musí odpracovat. „To jsem netušil, že v téhle show budeme s Martinem zase spolu. Může to být fajn,“ divil se Šmajda. Na novou zkušenost se prý těší.

Fotogalerie
2 fotografie

„Jména soutěžících v Let’s Dance ještě nebudeme zveřejňovat,“ uvedla mluvčí televize Markíza Olga Dúbravská. Slovenská média ovšem zjistila, že kromě Martina Chodúra a Miroslava Šmajdy bude tančit i herec Andrej Hryc anebo muzikálová zpěvačka Nela Pocisková, která má být i představitelkou hlavní role v muzikálu Robin Hood Ondřeje Soukupa a Gábiny Osvaldové.