Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Paroubek: Oběd s Klausem je mi ukradený!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
12. ledna 2010
06:07

Jiří Paroubek prý kvůli kalamitě uvízl na Slovensku a omluvil se z pondělního oběda s prezidentem. „Lže, užívá si s manželkou v luxusním hotelu v Piešťanech,“ napsal čtenář Blesku, který absolvoval cestu bez komplikací.

Paroubka dotaz, zda situace byla vážně tak kritická, rozhořčil. Nevíme prý, co to je cestovat s kojencem. A v tomto smyslu mu prý může být i oběd s prezidentem ukradený.

„Že Paroubek nemůže přijet? Spíš je hrozně línej a radši si užívá s manželkou a miminkem na Slovensku v pětihvězdičkovém hotelu Thermia Palace v Piešťanech. Ráno byl venčit psa a dopoledne se vykoupat ve venkovním bazénu,“ napsal rozhořčený čtenář Blesku. Sám prý v neděli cestu z Piešťan až k Praze bez problémů za 4,5 hodiny absolvoval.

Proč tedy Paroubek o jeden den odložil cestu z Piešťan, kde zhruba deset dní relaxoval v luxusním hotelu, kde týdenní pobyt vyjde na 26 tisíc na osobu? „Vyhodnotil jsem s řidičem situaci a rozhodli jsme se cestu odložit,“ řekl Blesku Paroubek. Bylo to ale nutné, když čtenář Blesku projel bez problémů? „Víte vůbec, co to je cestovat s kojencem, kdy musíte každou chvíli stavět, aby mohla žena kojit?! My jsem nechtěli riskovat, že někde uvízneme,“ řekl nakvašeně Paroubek. A ještě předtím, než zavěsil, šéf ČSSD dodal: „V tomto smyslu jsou mi politika i oběd s panem prezidentem zcela ukradené.“

Proč tedy třeba neodjel jen na otočku sám, jak to udělal na novoroční televizní debatu s Topolánkem, a žena necestovala později, na to neodpověděl. V pondělí se šéf ČSSD vrátil do Prahy a Klaus oběd přesunul na středu.

ylatouf ( 13. ledna 2010 05:24 )

praseti ukradenej prezident co potom jeho voliči,ti mu jsou také ukradení, pro ně nehne ani prstem.

kathynka ( 12. ledna 2010 13:41 )

Chytrá a vnímavá sotva pětiletá dceruška kamarádky poslouchala rádio kde se mluvilo o tom, že Paroubek uvízl ve sněhu na Slovensku a povídá: "To je dobtře, aspoň nás tu nebude otravovat." Čisté a pravdivé od těch našich zlatíček!!!

anasyi ( 12. ledna 2010 13:32 )

ona nezavidi,pise pravdu

oldedek ( 12. ledna 2010 11:59 )

Mě si Jyrko i ty Vincku na hradě ukradený ještě nejvíc. Bohužel si na tobě ty genitále mohu smlsnout jedině mým jediným hlasem - škoda...

quasimodo ( 12. ledna 2010 11:58 )

pravdu mas

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa