Vyplývá to z rozhovoru nejmenované ženy s dispečerem tísňové linky. Záznam tohoto rozhovoru se v sobotu objevil na serveru TMZ.com.

Tělo třicetileté Johnsonové se našlo v pondělí v Los Angeles. "Byla studená jako led a měla zmodralé ruce," řekla žena, která volala sanitku. Také dva další lidé, kteří byli v domě, se domnívali, že už tehdy byla Johnsonová mrtvá.

Dispečer na tísňové lince se volající zeptal, zda si myslí, že šlo o sebevraždu. "Nevím, jestli je to sebevražda. Často míchá léky, to je možná příčina," řekla volající.

Johnson měla od dětství cukrovku a musela brát pravidelně inzulín. V úterý byla sice provedena pitva, ale příčinu smrti jednoznačně nestanovila. Budou se dělat toxikologické texty, jejichž výsledy budou známy až za několik týdnů.

Johnson, již list New York Post nazval dědičkou dětského olejíčku, se objevovala často na stránkách bulvárního tisku. Chodila na večírky spolu s bývalou spolužačkou a další celebritou Paris Hiltonov. Minulý měsíc byla obžalována z vloupání a krádeže věcí za 22.000 dolarů. Soudní stání ji čekalo v únoru, ale dědička se k vině nepřiznala.