Dědička kosmetického impéria Johnson & Johnson byla v pondělí nalezena mrtvá ve svém bytě v Los Angeles. „Zlomilo mi to srdce. Jako bych ztratila sestru,“ řekla Paris, její velká kamarádka.

Casey byla zřejmě mrtvá už tři dny, když ji našli. Její snoubenka Tila Tequila (28) říká: „Snažila jsem se jí dovolat už 29. prosince. Ale nezvedala telefon. Možná už byla mrtvá.“ Spekuluje se, že se předávkovala léky nebo drogami.
Smrt ale mohla způsobit i cukrovka, kterou onemocněla už jako dítě. Byla v době smrti sama? Proč ji nikdo nepostrádal? Tajemství snad částečně rozluští pitva a vyšetřování.

Casey Johnson, dědička slavné kosmetické firmy, zemřela ve věku 30 let
Autor: isifa.com

Ještě na konci prosince psala Casey na internetu: „Tento rok jsem byla velmi šťastná.“ Casey a Tila, které se seznámily na internetu, se totiž v prosinci zasnoubily. Tila – bisexuálka se okamžitě nechala slyšet, že si pořídí dítě. Pro Casey to byl ten nejhezčí dárek k Vánocům. Ale těsně před svátky se pohádaly. Od té doby se neviděly. „Tak Tě miluji. Vezmeme se, až se potkáme v nebi,“ napsala zdrcená Tila na twitteru noc po její smrti.

Tila, známá televizní hvězda, byla podle některých podezírána z toho, že je s Casey pouze ze ziskuchtivosti. Vždyť společnost Johnson&Johnson má ročně příjem bilion korun!

Casey vyrůstala v New Yorku na 5. avenue a mezi její nejlepší kamarádky patřily právě sestry Hiltonovy. Svému životu zkoušela nasadit uzdu asi před dvěma lety, když adoptovala holčičku z Kazachstánu. Ale už loni měla oplétačky s policií, když byla obviněna z krádeže šatů své exmilenky. Byla propuštěna na kauci. Úřady jí kvůli problémům s drogami chtěly odebrat adoptivní dítě a otec ji znemožnil přístup ke svěřeneckému fondu. Casey bude pohřbena bude koncem týdne.