Stejný problém měla i v reálném životě. Musela podstoupit léčení, které dopadlo úspěšně.

Jakub Ludvík si Šárku Ullrichovou poprvé přivedl na posvatební oslavu Venduly Svobodové. To ale nikdo netušil, že jim vztah vydrží a přivítají společně i nový rok. Fotograf už o herečce bez problémů mluví jako o přítelkyni. „Moje holka se bude zlobit, že se jí nevěnuju,“ přiznal na oslavě, kde současně s příchodem roku 2010 slavil své 40. narozeniny.

Šárka na sobě hodně makala, aby se nestyděla ukázat tělo.
Autor: Foto pro Banco Casino - Jakub Ludvík

Pravda je, že Šárka, která po léčení abstinuje nejen co se týče drog, ale i alkoholu, seděla u stolu a do zábavy se moc nezapojovala. Místo kolem ní se všichni točili okolo bývalé přítelkyně Filipa Renče, produkční a modelky Jerry Tabačkové.

Jerry sice Blesk nedávno přistihl ve společnosti hned dvou mužů, zámožného podnikatele Pavla Kyllara a fotbalisty Martina Jiránka, ale na mejdan přišla s kamarádkami. „Žádný chlap za mnou nedorazí. Martin Jiránek je ostatně v Moskvě, kde hraje fotbal,“ vysvětlila Blesku Jerry.

Fotogalerie
2 fotografie

Ta byla vždy oblíbeným oslavencovým objektem pro focení. „Naposledy jsem se fotila pro Jakubův tradiční diář,“ upřesnila. Její snímek v rouše Evině se tam objeví mj. vedle svlečené zpěvačky Heidi Janků.