Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Sámera do kostela přišla katolička Bučková

Eliška fandí Sámerově muzice, jeho holkou by ale být nechtěla.
Eliška fandí Sámerově muzice, jeho holkou by ale být nechtěla.  (Autor: David Malík)
Autor: agš - 
18. prosince 2009
05:00

Česká miss Eliška Bučková (20) poprvé navštívila odsvěcený kostel. Půvabná katolička, která uvádí i pořad pro křesťanské vysílání TV Noe, se objevila v kostele sv. Michala na vánočním koncertu Sámera Issy (24).

„Eliška sice vyznává trošku jiné hodnoty než já, ale jsem rád, že rozšířila spektrum mých fanynek,“ smál se Sámer, který na rozdíl od Elišky rozhodně není ortodoxním zastáncem desatera přikázání.

„Muziku má Sámer vážně super, ale být jeho holkou bych opravdu nechtěla,“ prohlásila Eliška.

Eliška fandí Sámerově muzice, jeho holkou by ale být nechtěla. Eliška fandí Sámerově muzice, jeho holkou by ale být nechtěla. | David Malík

samantha ( 20. prosince 2009 13:09 )

No ale kde to pak jsme? Když budu chtít fikci, tak si pustím sci fi. Když se chci něco dozvědět, tak si kupuju noviny, ne? Bulvár nebulvár, úplné výmysly a záměrné odvádění pozornosti jinam tam snad nepatří. Bulvární zprávy ať zveřejňují, klidně ať slídí po informacích. Ale když si je začnou vymýšlet, to už je přece o něčem jiném. Lidi v šoubyznysu snad mají právo na to, aby jim novináři svévolně nekazili jejich práci.

samantha ( 20. prosince 2009 13:02 )

Musím souhlasit. Když už ani k Sámerovu koncertu nenapíšou trochu normální komentář, je to smutné. Hodí se jim jen pro bulvární zprávy a záměrně bojkotují, když se mu něco podaří.

hihihi ( 19. prosince 2009 13:11 )

čuměl na ty bůčky.

paila ( 19. prosince 2009 11:57 )

Bidlo, pokud už toho máš prostě dost tak hold nečti bulvár. Bulvár se bohužel základá na lži. Blesk nejsou seriozni noviny a průměrný čtenář článkům příliš nevěří.

bidlo ( 18. prosince 2009 15:23 )

Tohle je nejčtenější deník a ne žádný privátní zastrčený blog, na který si může každý psát co chce. Máš opravdu divné názory.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa