„Iveta nezvládá splácet hypotéku. Byla dvě splátky v prodlení, když mi musela dát peníze hotově, abych to šel zaplatit,“ práskl manžel a bývalý manažer zpěvačky Jiří Pomeje.

Bartošová měsíčně na dům splácí přes třicet tisíc korun, spolu s dalšími pravidelnými splátkami tak nezbytné výlohy její domácnosti vyšplhají na 120 tisíc korun.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
3 fotografie

„Platí třeba životní pojištění Arturovi. Dohromady je to opravdu nějakých 120 tisíc měsíčně,“ tvrdí dál Pomeje. Toho Iveta vyhnala nejen ze svého domu, ale i jako manažera. A už si pořídila nového. Tím je moderátor soutěže Nic než pravda Petr Šiška.

„Někteří lidé toho všeho chtějí využít k vlastnímu obohacení,“ nepřímo zaútočil na Šišku Pomeje. „Iveta je především zpěvačka a já jako její manažer to chci dokázat. V minulosti tomu tak nebylo,“ rýpl si do Pomejeho naopak Šiška. Do toho vkládá Iveta velké naděje. Věří, že právě on ji bude schopen dohodit lukrativní kšefty, které vyléčí její zhuntované finance.

„Na účtu nemám skoro nic,“ smutně přiznává Bartošová. Ta je při tom podle hudebních manažerů potencionálně velmi lukrativním zbožím. „Nikdy nebude zpívat jako Lucie Bílá, ale o vystoupení Ivety vždy byl velký zájem a většinou dostávala i velmi slušně zaplaceno. Pokud bude v pořádku a bude zpívat, tak se uživí v pohodě,“ říká jeden z jejích bývalých manažerů. Zachrání tak Šiška Ivetu před bankrotem?