Tak vypadá Simona Krainová (36) ve svém novém kalendáři, který je sexy tak, jako žádný předtím. Modelka si uvědomuje, že rozchodem s hokejistou Jiřím Hudlerem (26) jen získala. Teď už o ní může nevěrný chlapec pouze snít...

 

Simona Krainová.
Autor: Braňo Šimonšík, Ladislav Křivan

 

Třeba nad fotkami z tohoto kalendáře. Simona už na něj dávno nemyslí a baví se skvěle. „Dneska bude pořádný mejdan,“ vykřikovala na křtu a muži se na ni jen lepili. „Jako kmotra chci pořádného chlapa,“ znělo jediné přání modelky před křtem, který pro ni pořádali přátelé v klubu DC1. „Zamyslel jsem se a usoudil, že Craig David, o kterém se ve spojení se Simonou píše, je moc drahý, a tak volba padla na levnějšího Karla Rodena,“ vysvětlil se smíchem Blesku organizátor párty Ladislav Novák. Ten stál i u finančního zrodu posledního Rodenova filmu, hororu Oko ve zdi. Herec tak mohl jen těžko odmítnout. Jen se na něj muselo hodně dlouho čekat.

Simona Krainová.
Autor: Braňo Šimonšík, Ladislav Křivan

„Pan Roden hrál v Branickém divadle hru od Molièra a závěrečný potlesk trval 30 minut,“ vysvětloval Simonin stylista Filip Vaněk netrpělivým návštěvníkům křtu. Roden po křtu usedl do VIP zóny, odmítal rozhovory a jediným, s kým se bavil, byla jeho partnerka Jana Krausová.

Velký večer Krainové: Proč Dara nepřišla?

Velká přítelkyně Simony, Dara Rolins, na křtu kalendáře chyběla. A hosté na party se tiše dohadovali, proč vlastně.

Před rokem ve stejném čase a na stejném místě Krainová světu představila kalendář Simply Simona. Tenkrát jej křtila právě Rolins. Byl kolem toho dost velký mediální humbuk, protože Simona s Darou byly poměrně dlouho rozhádané a tímto aktem zakopaly pomyslnou válečnou sekyru.

Simona Krainová.
Autor: Braňo Šimonšík, Ladislav Křivan

"Jsem šťastná, že Darča mé pozvání přijala. A konečně jsme vyřešily ty naše žabomyší spory," řekla loni dojatá Krainová, kterou emotivní proslov Dariny rozplakal. Holky se zkrátka znovu daly dohromady. I když kvůli vytíženosti, jinému životnímu stylu, mateřství Dary a práci Simony v USA nebyly zdaleka v takovém kontaktu jako dřív. O to víc Simona chtěla na svém letošním křtu mít Darinu.

Jenže právě ona hektická vytíženost na obou stranách způsobila, že zůstalo u přání. Simona Darině zavolala po návratu z Kalifornie, aby ji pozvala. Ozvala se dokonce víckrát. Moc se na ni těšila. Těšila se i Dara, která byla ráda, že má volný večer a může dorazit. Jenže nastal problém, kdo dvaceti měsíční dceru Lauru doma ohlídá. Přítel Dariny, Matěj, měl zkoušku na vánoční vystoupení skupiny Wohnout. Celé odpoledne obvolával kapelu, aby našli jiný termín. Nepodařilo se. Nemohla chůva a kamarád Martin, který občas zaskočí, točil reklamu ve Frenštátu. Zkrátka smůla...

Simona Krainová.
Autor: Braňo Šimonšík, Ladislav Křivan

 

"Bylo mi to líto. Kvůli Simoně, sobě a bylo mi líto i Matěje, který se snažil. Navečer jsem to vzdala. Vím, že Simona důvod pochopí, omluví mě. Doufám, že se snad brzo uvidíme, všechno probereme, užijeme se. Prostě i já jsem máma, které někdy selže hlídání," nechala se slyšet odevzdaná Darina.

Podtrženo, sečteno: na loňské párty ke kalendáři Simply Simona, byla kmotrou Dara Rolins. Letos křtil projekt La Femme Simona charismatický Karel Roden. Na obou akcích dělal Krainové garde její manažer Saša Jany a ani na jedné party neměla přítele. Nyní i loni oblékla černé koktejlky, stejně barevné lodičky a její, za celá léta v branži vypilované pózy byly hodné Marilyn Monroe. Ostatně posuďte sami...

Fotogalerie
14 fotografií