Na srovnávací fotografii bylo v té době Madonně stejně, jako Simoně - tedy kolem 36 let. Podprsenkou ve stylu samo maso, která nic neskrývá, předvedla na módní přehlídce návrháře Gaultiera.  Popová královna tehdy doslova vyrazila dech všem přítomným a strhla na sebe pozornost hlavně novinářů a fotografů.

Madonnin oblíbený Gaultier pak dál navhoval v průběhu devadesátých let zpěvačce desítky eroticky laděných kostýmů na její koncerty - nejslavnější se stala kuželovitá podprsenka, kterou měla Madonna na sobě během Blond Ambition Tour.

Krainová měla o kalendáři jasnou představu ukázat hlavně ženskost a přirozenost, inspirovala se tak různými dobami a třeba stylem ala Madonna. „Snažili jsme se, aby to bylo decentní a hlavně to nepůsobilo vulgárně. Nechtěla jsem, aby to podlehlo nějakým trendům, ale aby to byl spíš takový starší styl, a myslím, že se nám to povedlo,“ dodala Simona.

Krainová na svůj věk 36 let vypadá báječně, leckteré mladší kolegyně by jí mohly závidět. Simona nám zraje jako víno, čím starší tím lepší, stále má co ukazovat. Dokonce, jak sama přiznává na nedostatek práce si nemůže stěžovat, nabídek na focení a jiných lukrativních nabídek má teď víc než před deseti lety.

Fotogalerie
5 fotografií


Totéž platí i o Madonně, ta snad zastavila čas! Ve svých padesáti vypadá na třicet, ale jí k tomu pomohly i ruce šikovných plastických chirurgů. Za to Simona žádnou plastiku nemá, to je důkaz přirozené slovanské krásy, proto jsou české modelky ve světě tak žádané. Ale kdybychom měli Madonnu porovnat, v té době, kdy fotka vznikla, tak je vidět, že byla o pár kilo těžší a mnoho krásy z ní skrz zmalovaný obličej nevyzařuje, od té doby se ale leccos změnilo.

Simona je se svým letošním kalendářem velmi spokojená, zachycuje ji totiž jako ženu vamp, takovou jaká se ona sama cítí. Jí samotné se zmiňovaná fotka líbí. „Nejvíc se mi líbí listopadová fotografie, je ze všech nejodvážnější, ale jsou na ní vidět emoce a to je pro mne důležité, aby se z té fotky dalo něco vyčíst,“ uzavírá Krainová.

Zítra přinesem další exkluzivní fotografie odhalené Simony Krainové.