U nákupního centra na Chodově už v odpoledních hodinách postávalo několik stovek nedočkavců. Že by nějaká bombastická sleva? Nikoliv, SuperStar! V 17 h vystoupili na pódiu finalisté soutěže Česko Slovenská SuperStar.

Akce se strhla v davové šílenství za ulovením podpisu některé z hvězd finálového kola. Koncert sledovaly tisíce lidí. Dvě fanynky v davu před pódiem omdlely.

Chodúr vytáhl pecku od Leonarda Cohena, Hallelujah. Bendig rozpálil davy fanoušků songem Stand by me. Šmajda za hysterického pištění fanynek zazpíval Smoke on the water od Deep Purple.

Jen ta šílená zima! Snad v dalším vyřazovacím kole uvidíme všechny SuperStaristi v plné síle a nebude prostor pro žádné výmluvy.

Podívejte se, jak probíhala úterní akce v Praze na Chodově:

446981:gallery:true:true

Blesk.cz byl na místě a vše sledoval minutu po minutě:

18:15 - Autogramiáda by podle informací organizátorů měla trvat asi půl hodiny. Fanoušci se doslova rvou o podepsané karty svých miláčků.

18:06 - Hlavně náctiletí fanoušci se dožadují svých idolů. Chtějí se jim k dostat co nejblíž. Bezpečnostní opatření je ale nepustí. Nebýt plotu a ochranky, další finalových kol bychom se asi už nedočkali. Fanoušci by své ikony nejspíš úplně rozmačkali.

18:04 - Hysterie a neuvěřitelná tlačenice doprovází také autogramiádu. Ta stejně jako koncert probíhá na parkovišti. Jen s tím rozdílem, že soutěžící jsou za plotem. Fanoušci k nim nemají vůbec přístup. Podepsané fotky jim zpěváci podavají přes plot.

18:02 - Pražský koncert skončil. Během vystoupení finalistů lékaři ošetřili nejméně šest fanoušků, kteří v davu nevydrželi a zkolabovali.

17:55 - Koncert na pražském Chodově se chýlí ke konci. Všichni finalisti zpívaj společnou píseň příběh nekončí. Publikum zpívá s nimi.

17:52 - Fanynky jdou do kolen. Na pódium totiž vlítnul Honza Bendig a houpavá Stand by me

17:48 - Martin Chodúr zpívá svou osvědčenou klasiku - Hallelujah od Leonarda Cohena.

17:40 - Miro Šmajda teď za hysterického pištění fanynek zpívá Smoke on the water od Deep Purple.

17:37 - Také Monika Bagárová si pro dnešní koncert zvolila pomalou skladbu - ale pořádně najazzlou, tak ja to Monča umí. A dává do ní všechno..

Fotogalerie
12 fotografií

17:35 - SuperStaristi vystupují v pořádné zimě a dešti. Jen aby to finalisté neodnesli nastydnutím. To by jim příští finálové kolo, které má být věnované filmový melodiím, rozhodně dost znepříjemnilo. Jakpak asi z dnešního koncertu vyjdou diváci? Asi také nic moc. Někteří z nich na své miláčky čekali více než hodinu.

17:33 - Předminule vyřazený Denis Lacho vsadil na sladkobolný ploužák. Fanynky při jeho zpěvu jihnou.

17:28 - Ben Cristovao a jeho Family Portrait.

17:26 - Na pódium nečekaně vtrhla Leona Šenková s Modlitbou pro Martu. Původní informace byla, že dneska vůbec nevystoupí, a to kvůli natáčení v Bratislavě.

17:23 - Markéta Konvičková svým fanouškům věnuje píseň I Bruise Easily od Natashy Bedingfield.

17:19 - Paulína Ištvancová pěje Michaela Jacksona a jeho Black Or White.

17:16 - Thomas děkuje fanouškům, že se dostal v soutěži tak daleko a na pódiu ho střídá Nikoleta Balogová s písní Listen od Beyoncé.

17:13 - Na pódium vyběhl vyřazený Thomas Puskailer a zpívá píseň Bag It! Některé fanynky se pokouší zpívat s ním, jiné jen souvisle ječí.

17:09 - SuperStáristi jsou v zákulisí připraveni zazpívat davu nedočkavých fanoušků - především dětí. Na parkovišti před obchodním centrem začíná pršet, což však přítomným divákům nevadí.

16:57 - Koncert by měl za pár minut začít. Podle informací ze zákulisí například zapěje Martin Chodúr hit Hallelujah.

16:44 - SuperStáristi vystoupí na parkovišti u nákupního centra. Že by fanoušky odradilo sychravé počasí?

16:43 - Na programu je nejprve hodinový koncert, při něm každý zazpívá jednu písničku. Dvanáctka finalistů nebude úplná. Rockerka Leona Šenková se nemůže zůčastnit, natáčí totiž v Bratislavě.

16:39 - Na místě jsou asi dva tisíce fanoušků.

16:36 - Dvanáct finalistů již je připraveno k vystoupení. Zatím v newsroomu odpovídají novinářům. Koncert na pražském Chodově brzy začne.

 

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz