Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (26) bil družku (31), nikdo se jí nezastal!

Autor: Jiří Čada - 
26. listopadu 2009
06:28

Muž mlátil ženu pěstmi, kopal ji do nohou, do břicha. Nešťastnici zmlátil tak, že zůstala ležet na zemi.

Takový hrozný pohled se naskytl v pondělí chodcům na náměstí v centru Třebíče. Ještě horší však byla skutečnost, že ženě nikdo nepomohl, jeden z procházejících mužů ji dokonce překročil.

Muž (26) zaútočil na družku (31) proto, že po něm chtěla peníze na nákupy. Údery pěstí střídaly kopance. Mladé ženě v tu chvíli však nikdo z přihlížejících nepřispěchal na pomoc. Zbědovanou ženu ležící na chodníku jeden z procházejících mužů jen nevšímavě překročil.

„Incidentu přihlíželo na náměstí několik desítek lidí. Pouze jedna žena našla odvahu a mobilním telefonem upozornila městskou policii na brutální počínání ,“ řekla Blesku mluvčí třebíčských strážníků Lucie Molčanová. V tu chvíli operátorka kamerového systému městské policie zamířila do zmiňovaných míst objektiv jedné z bezpečnostních kamer. To na místo přijížděla i hlídka městských strážníků.

„Útočník nám není neznámou osobou. V minulosti už několikrát strážníci proti němu zasahovali,“ dodala mluvčí městské policie. Také tentokrát mladý muž skončil v poutech a byl obviněn z výtržnictví.

„Vy se divíte, že se té ženské nikdo nezastal. Kdo se ale pustí do křížku s násilníkem, který tady dokonce vykopl okno u automobilu, kde se ta paní před ním skrývala...“ řekla jedna ze svědkyň incidentu.

glumik ( 26. listopadu 2009 20:38 )

LHOSTEJNOST JE SVINS.TVO JE SMUTNE, ZE NEPOMOHL ZADNY CHLAP TO JE UZ OPRAVDU NEVESELA SITUACE ZEN V TOMTO STATE... KAZDA ZENA, MAMA, TETA, BABICKA I SETRA BY SE MELY ZAMYSLET NAD TIM, ZDA SVE PRITELE, OTCE, DEDY A BRATRY VEDE NEKDO K UCTE K ZENAM... NO...JE TO JEN NA NAS LIDI...NIKDO JINY NEZ MY TO NEZMENI... TAK NECO PRISTE UDELEJME...

Xeen ( 26. listopadu 2009 14:04 )

Hlasitě zařvat Policie!!! Nikdy nemůže vědět zda nejste "policista v civilu" nebo nevoláte na strážníka který je za rohem. Může ho to zklidnit - znejistět. A nebo naštvat a vytáhne bouchačku.

manolla1 ( 26. listopadu 2009 12:08 )

Ano žijeme v české republice, po čem H...o, tam houfy lidí ...kde se má zasáhnout ( anonymně zavolat ihned policii,atp. ), děláme mrtvého brouka ! HUMUS !

kudlankabezbozna ( 26. listopadu 2009 11:03 )

Já se divím. Já se teda fest divím. Neříkám, zasáhnout, pustit se do chlapa, tím spíš, když jsem ženská. Neříkám ani nic proti chlapům: jak koneckonců skončil ten kameraman, co se zastal maminky s kočárkem, když ji obtěžoval ten vagabund - s prostřeleným břichem. Ale mobila má dnes po kapsách 99% lidí na ulici. To to muselo tak dlouho trvat než se někdo obtěžoval vyťukat číslo zdarma? Mně se něco podobného stalo v tramvaji, kdy ve stejném voze, co já, byla banda našich "nepřizpůsobivých občanů" bez jízdenky, kterou po nich reviror "drze" požadoval. Můžu říct, že ta smečka byla dost drsná, dokonce na zastávce zablokovali dveře - prostě si toho chlapa chtěli stůj co stůj podat. To je snad normální na TOHLE čumět? Mne se to netýká? Mně se tohle nemůže stát???? Poprvé v životě jsem volala benga a poprvé v životě jsem je takhle ráda viděla.

alex0800 ( 26. listopadu 2009 10:41 )

Takhle se to řeší... Byl nepřizpůsobivý.. ;-)

Zobrazit celou diskusi